ما از محلول نتیجه نگرفتیم . من برا دخترم چند روز نشستم دونه دونه جدا کردم ریختم توی کاسه آب که توی خونه هم پخش نشن . خودمم گرفته بودم . چندین بار اتوموی داغ کشیدم واقعا سوختن و ریختن .
میخای یه چی بگم انجام بدی ک ن بو داره ن رنگ ن ضرر و شب بزنی فرداصبح کل شپش و رشکه ازبین برن؟از هرجاهم ک دوست داشتی بخر ولی بعدش دعا کن من امشب فهمیدم اتاق خابمون ساس داره دعا کن نابودشن😖😭
دخترخاله من ۶سال تمام شپش داشت و دختر بسیار وسواس و تمیزیم بود ولی نمیدونم از کی گرفته بود همه راههارو امتحان کرده بود و بی نتیجه بود موهاشم خیلی بلندو پر بود تو نی نی سایت ینفر پیشنهاد داده بود قطره کیمیا اصل بخره قیمتشم با پست ۱۰۰و خورده ای شد ببین دختر شب زدو فردا صبح ن خبری از شپش بود ن رشک دیگه هم نگرفت ۱۶قطره هم بیشتر نریخت کف سرش البته ازجای معتبر باید بخرید اون از دیجی کالا خرید غرفه ی خانمی ک اسمشو من یادم نمیاد ولی ازقم براش ارسال کردن
بله ممکنه رشک ها پوچ بشن ولی هنوز چسبنده باشند چون این برای من اتفاق افتاده به رشک جدا کن بنداز بین دو ناخن شصت فشارش بده اگر نترسید و صدا نداد یعنی پوچ شده
این شونه های مخصوص شپش که داروخانه ها دارن خبلی خوبه.قششششنگ همه ی تخم اا رو از بین مواا جدا میکنه.بشونش روی یه سفره یه بار مصرف.شونه کن ببین همشون میریزن رو سفره.روزی ۲ ۳ بار انجام بده تموم میشن
بله رشک ها هم مردن .اما باید صبر کنی خودش پودر بشه بریزه و یا اینکه شونه دونه ریز بکشی .بچه های دوستم همینطور بودن .موهاشون فر بود.نمیتونست با دست جدا کنه .دکتر گفته بود اینا دیگه مردن .باید صبر کنی تا پوک بشن و بریزن