2777
2789

میخوام خودم بخرم به پزشک بدم برام تزریق کنه 

لطفا بیاین راهنمایی کنید تو ده سیسی یا چی خوبه 

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا پک نزن تک سیسی بگو جلو خودت باز کنن

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
بابا همون ژل منظورمه😅

اوردی اچ.  هم ارزونه هم با آب و هوای ایران و ژنتیک سازگاری داره تقریبا یه سال دووم داره من نزدم ولی دوستم همه مدل زده اینو الان میزنه راضیه میگه حیف اون همه پول بابت مارک و برند دادم اندازه این نبود فقط برای زیر چشم و لب نورامیس باید بزنی خاصیت لیفت داره 

دکترم خودش میزنهنمیپسندم خریدن فیلرو

پزشکه منم گفت میخوای برات ارزون تر بیوفته من ۶۰۰میگیرم هرسیسی رو ژلو خودت تهیه کن من برات میزنم 

البته ژله با کیفیت که عارضه نداشته باشه

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕