2777
2789

به هیچ عنوان خونه نمونید... خونه ظاهرش امن و شیرین و دلچسبه ولی اگر کم کم به خونه موندن عادت کنید تبدیل به، یک دام ذهنی میشه و جلوی رشدتون میگیره. 

دوران جوانی با طراوت و نشاط شناخته نمیشه نه رکود و یک جا ثابت بودن... واقعا برای من ثابت شده بیشتر کسایی که استرس ووسواس فکری  یا افسردگی دارند بیشتر زمانشون در خونه میگذرونند البته اینکه گاهی در خونه بودن و تماشای برنامه مورد علاقت و.... کاملا طبیعیه اما اجازه ندید تبدیل به روتین همیشگیتون بشه. 

در خارح از خونه شانس های بیشتری برای موفقیت شما

وجود دارت شانس دیده شدن، شانس یاد گرفتن تجربه های ارزشمند و الهام گرفتن برای مسیر رشد شخصی شما🤍

😎💚🐬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیریت زمان خیلی مهمه شما نیمساعت هم در محوطه محلتون قدم بزنید زندگیتون تغییر میکنه

محیط زندگی ما جوش بسته هست هرروز بری بیرون بدون اینکه کاری داشته باشی جایی بخواهی بری  به عنوان هرزه شناخته میشی و البته که صدنفر جلوی آدم میگیرن کجا میری چیکار می‌کنی از همسایه فضول گرفته تا آشنا و دوست و فامیل 

خب پول میخواد..من الان دلم میخواد یه ساز یاد بگیرم...هرهفته ایونت کتابخوانی هست اونو برم .باشگاه برم ...

حرقتو قبول دارم  ولی خیلی کارهای رایگان میتونی انجام بدی مثل پیاده روی داخل پارک.. صحبت کردن با ادم های رندوم یا حتی ارتباط چشمی گرفتن. 

کلاس ساز ممکنه گرون باشه ولی شما میتونی با ویدیو و یوتوب یاد بگیری داخل گروه های تلگرامی  یا اینترنتی بشی و با کسایی که این ساز یاد میگیرند اشنا بشی  انگیزه بگیری 

😎💚🐬
من متاسفانه معتاد خونه شدم یعنی بخوام برم بیرون عذابه برام واقعا میدونم خیلی بده ولی اینجوری شدم واق ...

منم در شرایط شما بودم حالم خیلی بذ بود از، قذم کوچیک شروا کن  مثلا فردا فق تا سرخیابون محلتون یا یک مسیر کوتاه..یا یه خرید کوچیک

😎💚🐬
من الان بچه هامم باید ببرم کوچولو هستن باید حداقل خوراکی بخرم براشون!

درک میکنم بچه داشتن شرایط سخت میکنه ولی از همسریا مادر میتونی کمک کوچیک بگیری در حد نیمساعت   ولی این وقتو برای دل خودت بزاری بری خرید یا دیدن دوست یا یک کافه در حد نیم یا یک ساعت بعضی روزهای هفته

😎💚🐬