2777
2789
عنوان

رو مخ ترین جمله به نظرتون چی هست

267 بازدید | 56 پست

خودم

صورت زیبای ظاهر هیچ نیست ای برادر سیرت زیبا بیار

واقعا رو مخم هست همین چند دقیقه پیش یکی دوباره تو یک تاپیک اینو گفت اعصابم بهم خورد چی چیو مهم نیست اتفاقا صورت زیبا خیلی مهم هست فقط یاد گرفتید یک چیزی بگید 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول چرک کف دسته😤

وااای حق پول چرک کف دسته یعنی چی خدایی ،🤣🤣بخدا پول نباشه نمیشه هیچ کاری کرد اصلا نمیشه زندگی کرد 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

"همینی که هست"خیلی رو مخه!خب لامصب نمی خوای یکم تغییرش بدی؟ بهتر بشه ؟ (هر موضوعی چیزی حالا)

وااای حق بخدا همین که هست 

یعنی لجم میگیره طرف اینو میگه 

"هر چیزی نکشتت قوی ترت میکنه"

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.