2777
2789
عنوان

پدرشوهرم خیلی به پسرم وابسته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 52 پست
بلهمیگه بچه بدون مادرش بیادمنم نمیذارم ۴ ماهه بچه مو ندیده

وا بچه رو میخان ولی مادرشو نمیخان اگر گوش عزیزه باید گوشوارشم عزیز باشه . دیشب مامان و بابامو دعوت کرده بود جلو خانوادم برگشته میگه بیشتر از 3 روز جایی بری من نمیتونم هر جا میخای بری اول بیار من ببینمش بعد ببر . گفتم چشم اول حتما میام اسنجا مثل اداره انگشت میزنم بعد میرم😒

وا بچه رو میخان ولی مادرشو نمیخان اگر گوش عزیزه باید گوشوارشم عزیز باشه . دیشب مامان و بابامو دعوت ک ...

واضح داره میگه بچه مال ماس تو فقط مادرشی

سنتی یا مذهبیه؟ خودش رو کامل قیم و صاحب بچه ت می دونه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه میگن پدر شوهرت گناه داره چ اشکالی داره فلانو این حرفا اره درسته گناه داره دلشم میشکنه اما این نظر احساسیه

اما اگه بخای با منطق جلو بری و یه بچه با ادب تربیت کنی اصلا این کارو نکن اصلا پایین نفرستش کم کم؛کم کن رفتو امدو

بازم دختر بود میشد کنترلش کرد 

بچه یاغی و سرکش میشه نمیدونه ب حرف چند نفر گوش کنه تو یجور تربیتش میکنی پدرش یه جور پدر شوهر و مادر شوهرتم یجور در اینده کنترلش از دستت در میره و ب هیچکدوم از حرفات گوش نمیکنه 

دیدمممممم ک میگممممم

شاید این بشه بزرگترین اشتباه زندگیت

واضح داره میگه بچه مال ماس تو فقط مادرشیسنتی یا مذهبیه؟ خودش رو کامل قیم و صاحب بچه ت می دونه

مذهبی نیست . از این افکار قدیمی داره من حامله بودم هر سری میرفتم دکتر میگفت بچه معلوم نشد پسره ؟ دوست داشت پسر بشه انگاری تاجش زمین میموند . یک هفته خونه مامانم اینا بودم اوومدم حرصش گرفتع بود برگشت گفت یه کیسه پول بدم بچع رو ازتون بگیرم ببرم چیکار میکنین گفتم همه باید کوچ کنین برین از اینجا کاری نکنین از این حیاط‌برم . دنیارم بدی من بچمو نمیدم . انگاری از قصد میگه یسری حرفارو میدونه من حساسم رو بچه میخاد حرصمو در بیاره

همه میگن پدر شوهرت گناه داره چ اشکالی داره فلانو این حرفا اره درسته گناه داره دلشم میشکنه اما این نظ ...

منم همینو میگم اگرم من نبرمش پایین خودش میاد بالا میبینتش دیگه . اگر مادرشوهرم باشه اصلا از تربیتش ترسی ندارم چون زن خوبیه رو بچه تاثیر بد نداره . ولی پدرشوهرم بچه رو بد بار میاره 

منم همینو میگم اگرم من نبرمش پایین خودش میاد بالا میبینتش دیگه . اگر مادرشوهرم باشه اصلا از تربیتش ت ...

اشتباه محضه

ب شوهرت بگو دوتایی با هم بریم پایین بگو شوهرت پیش قدم شه برا حرف زدن خیلی رک بگو من از این وضعیت خوشم نمیاد هم شما هم خانواده خودم دلم نمیخاد با بچم صمیمی بشین

هر چی خاستی بهشون بگی ب خونواده خودت بزنو بگو