2777
2789
عنوان

پدرشوهرم خیلی به پسرم وابسته شده

583 بازدید | 52 پست

سلام عزیزان . پسرم 7 ماهشه پدرشوهرم میگه هر روز بچه رو بیار من ببینمش اگر یه روز نبینم دیوونه میشم . ما تو یه ساختمون زندگی‌میکنیم .من روزی نیم‌ساعت تا یک ساعت بچه رو میبرم پایین ببینن .ولی تنها اصلا نمیزارم ببرنش . مادرشوهرم خیلی زن خوبیه و ادم و‌درک میکنه . خوب شاید من یه روز حالشو نداشته باشم بچه رو بیارم شما ببینین . من در هفته دو . سه روز میرم خونه ی مامانم چون واقعا خسته میشم . پدرشوهرم حسودی میکنه که بچم با مامان و بابای من جور تره . خودش اصلا نمیتونه با بچه ارتباط برقرار کنه بعد توقع دارع بچه بهش بخنده . میگه بیشتر از سه روز‌ نمیتونم تحمل کنم نبینمش . خیر سرش فرهنگی لطفا نگین نوش و دوست داره و ..... پدر منم دوسش داره دلیلی نداره هر روز بیاد ببینتش یا بگه بیشتر از سه روز جایی نرو . به نظرتون اینکه هر روز میبرمش پایین ببینش اشتباهه ؟ ببخشید طولانی شد 🫡

الان واقعاً این شده مشکل!!!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرروش کردی به بهانه بچه داره رفت و آمادت کنترل میکنه

آفرین که تنها نمیفرستیش

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

چرا نمیذارید تنها بره؟ 

پدربزرگشه خوب

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

واقعا مشکل نیست ؟ الان بچه حاالیش نیست یه مدت دیگه نمیتونم‌ تو‌خونه نگهش دارم . پدر شوهرم همش میگه کی میشه خودت راه بری بیای پایین باید همش پیش ما باشی اینا تورو میزنن . یا میگه یه کیسه پول بهتون بگم بچرو ازتون بگیرم خوب این حرفا اصلا قشنگ نیست بعدا که بچه حالیش شد یاغی میشه .مگه هر کی نوه دار