2777
2789
اینا بو نداره

نه بابا به این چیزا گیر نمیدن که

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مدرسه دخترم و پسرم نمیذارن برا همین میگم . معلم پیارسال دخترم انقد اذیتشوندکرد . هرچی میخوردن می ...

وا عجیباً غریبا

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
اخه مدرسه دخترم و پسرم نمیذارن برا همین میگم . معلم پیارسال دخترم انقد اذیتشوندکرد . هرچی میخوردن می ...

خب منم اول مهر نارنگی نذاشتم ببرن

دیدم همه دوستاشون میارن و اینا دلشون میخواد

کلا مدرسشون پولداریه اونجوری نیس کسی ندار باشه ولی خب اون هفته بادوم هندی خریدم براشون نذاشتم تغذیه ببرن گفتم شاید کسی دلش بخواد

تو خونه دادم خوردن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب منم اول مهر نارنگی نذاشتم ببرندیدم همه دوستاشون میارن و اینا دلشون میخوادکلا مدرسشون پولداریه اون ...

مدرسه بچه های منم اوضاشون خوبه نیمه دولتی یکیم ک غیر دولتیه ولی نمیذارن . مثلا گفتن ساندویچ نذارین. نذاشتم فرداش پسرم میگف مامان یکی اورده بود دلم خواس منم توخونه براش درس کردم خورد