برا من آمادگی. بعد از ظهر میره . ناهار هرچی باشه لقمه میکنم نباشه برنجی باشه . نون تست و شکلات صبحانه و پنیر و این چیزا لقمه میذارم . یدونم ابمیوه و کیک
چیزای مختلف صبحانه...میان وعده که بهتره میوه و شیر و بیسکویت یا کیک باشه یه روزم میتونی مغزیجات و خشکبار بذاری.
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم.
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
هرچی که میدونی دوس داره بذار مثلا تو خونه بچه از نون پنیر متنفره نرو برا مدرسه لقمه نون پنیر بذار چون قرار نیست تو مدرسه معجزه بشه خیلیم زیاد نذار چون ۴ تا زنگ تفریح دارن تا بدون و آب بخورن یا بازی کنن کلی وقتشم میره
یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم.