2777
2789

لقمه نون پنیر خیار

نون پنیر گوجخ

نون پنیر گردو

سیب زمینی و تخم مرغ اب پز

ارده و کره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لقمه 

نون پنیرگردو .تخم مرغ وگوجه 

نون پنبر سبزی .پیراشکی 

میوه سیب خیار نارنگی 

کیک خونگی یک تیکه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

چیزای مختلف صبحانه...میان وعده که بهتره میوه و شیر و بیسکویت یا کیک باشه یه روزم میتونی مغزیجات و خشکبار بذاری.

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

یه لقمه بذار که زنگ اول بخوره

واسه بقیه زنگ هاشم تو ظرف تغذیه میتونی سیب و هویج و موز و انگور و بادام و پسته و کشک وکیک خونگی و اینا بذاری البته هردفعه یکی دوتاش

بچه من گاهی پچ پچ و شیر موز هم میبره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
اینا نداره؟ مدرسه نمیگه نیار؟ برا ما نمیذارن

نه اتفاقا هرکی تغذیه سالم بیاره بهش کارت سفیر سلامت میدن

چرا عیب داشته باشه؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینا نداره؟ مدرسه نمیگه نیار؟ برا ما نمیذارن

اینا نداره ینی چی؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

هرچی که میدونی دوس داره بذار مثلا تو خونه بچه از نون پنیر متنفره نرو برا مدرسه لقمه نون پنیر بذار چون قرار نیست تو مدرسه معجزه بشه خیلیم زیاد نذار چون ۴ تا زنگ تفریح دارن تا بدون و آب بخورن یا بازی کنن کلی وقتشم میره

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
نه اتفاقا هرکی تغذیه سالم بیاره بهش کارت سفیر سلامت میدنچرا عیب داشته باشه؟

اخه مدرسه دخترم و پسرم نمیذارن برا همین میگم . معلم پیارسال دخترم انقد اذیتشوندکرد . هرچی میخوردن میگف این بوداره نیارید