2777
2789
آره والا منم اولین باره اینو مبیبنم و میشنومماهم باهمون لباس که میریم میشینیم.شما کجایی هستی عزیزم؟؟ ...

یعنی تو مهمونیا با مانتو میشینین؟؟!!!

حتی اگه شام باشه یا مراسم خاصی باشه؟!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دمپایی که میزبان بده نمیپوشم ، بعد هم چه فرقی داره دمپایی من با میزبان؟

یعنی متوجه نشدی نگفتم دمپایی کهنه نمی دم؟عزیزم منظورم این بود که به شخصه خود من اگر کسی خار پاشنه داره دمپایی نو تمیز از توی کمد دارم برای مهمان

اما اگر هر کی قرار باشه مثل گاراژ و هتل و مسافرخونه روی فرشهای مردم دمپایی بیاره درست نیست

اصلا بحث نوع دمپایی نبود

فرقی نداره دمپایی شما با میزبان. عرض کردم مهمان نباید دمپایی بپوشه وقتی جوراب تزیینی هست اما اگر شخصی عجالتا مشکلی داره اگر همراهش بود که می پوشه اگر نبود می گه خودم بهش میدم بپوشه

این باز قابل هضم هست عزیزم.ولی واقعا تا امشب نمیدونستم بعضی ها لباس هم میبرنلباسشونو عوض میکنن

واه مگه کسی اینجا لباس میبره با خودش؟؟ 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

من دمپایی که میزبان بده نمیپوشم ، بعد هم چه فرقی داره دمپایی من با میزبان؟

بعدم من دمپایی برای مهمان ندارم که بخوام به هر کسی بدم بپوشه.  چنین تعریفی ندارم برای مهمان

میگم از دمپایی های تزیینی نو خودم که هیچ وقت نپوشیدم اگر استثنائا کسی بیاد و نیاز باشه می دم بپوشه و بعد هم صاحب اول و آخرش دیگه خودشه و بس. میدم ببره برای خودش.به هر حال استثنا پیش میاد. شده کسی اومده یه چیزی لازم داشته و من نو داشتم دادم بهش و چون نو بوده و خودشم دیده توی کاور درآوردم هنوز کاغذش بهش وصل بوده دیگه دادم خودش

خدایی برای کلاسه دیگه .. مثلا چه حرکت خوب و پسندیده ای هست ؟ فقط قصد خوشتیپی هست وگرنه چطور مردا هیچ ...

شاید چون ماهممون میپوشیم و مثله یه  رسمه برامون اینجور فکر میکنم

برام عجیبه اینو میشنوم ماحتی مادر بزرگامونم که سنشون بالاس میپوشن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

ینی حتما اجازه بگیریم چون باکفش بیرون که نمیریم

من اجازه میگیرم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

این باز قابل هضم هست عزیزم.ولی واقعا تا امشب نمیدونستم بعضی ها لباس هم میبرنلباسشونو عوض میکنن

بستگی داره چه مهمونیی باشه...مثلا ما اگه بریم عید دیدنی که نمیریم لباس عوض کنیم و بشینیم که باهمون لباسایی که رفتیم نیم ساعتی میشینیم و بعدش بلندمیشیم میریم ولی اگر مهمونیه دورهمی و چندساعته باشه لباس  وصندل حتما میبریم و عوض میکنیم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

آداب اجتماعیش راستش اینه که خونه ی مردم روی فرش مردم جوراب های تزیینی بپوشی. فرش مردم خراب می شه. فر ...

وااااا چه حرفیه مگه کسی که صندل میپوشه مگه میخواد یورتمه بره روی فرش😁😁😁😁که فرش خراب میشه یه چی گفتیااااا

بستگی داره چه مهمونیی باشه...مثلا ما اگه بریم عید دیدنی که نمیریم لباس عوض کنیم و بشینیم که باهمون ل ...

ما تو مهمونیا لباس نمیبرین هرچی هست از خونه میپوشیم ومیریم

اینا ک می پوشید چ شکلیهعکس بذارید منم ببینم عاقا😁😁😁

این یه جفت از صندلایه من😁

خدایی اینا کجاش به فرش آسیب میزنه که اون خانم میگفتن فرشا خراب میشه😁🤣

ما تو مهمونیا لباس نمیبرین هرچی هست از خونه میپوشیم ومیریم

مثلا من پریروز برای ناهار یه مهمونی دعوت داشتم ازساعته۱۱ تا ۳و۴ بود مهمونی لباس بردم و صندل

واونجا چادر م رو برداشتم و با لباس نشستم بقیه کسایی هم که اومدن همینطور مانتوهاشونا دراوردن ولباس پوشیدن  یا چادرشونا برداشتن و لباس پوشیدن

مثلا من پریروز برای ناهار یه مهمونی دعوت داشتم ازساعته۱۱ تا ۳و۴ بود مهمونی لباس بردم و صندلواونجا چا ...

نه ما لباسامون از خونه خودمون میپوشیم میریم وفقط صندلامون میبریم