a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1316 عنوان درمان قطعی شوره سنگین سر و خارش سررررررر 53 بازدید | 6 پست نیم ساعت قبل حمام سرکه سیب بپاشید به موهاتون و بذارید برسه به کف سر...بعد حمام کنیدمعجززززززهی تمیییزی موها رو میبینید...بدون شوره و خارش✅✅ توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود. 1404/07/29 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی9827 عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 233 ب سرتون سرکه میزنین، سرتون سردی نمیکنه؟ من ی بار چندسال پیش بخاطر شپش تو نت خوندم سرکه بزنین اثر داره، چشمتون روز بد نبینه، ب محض اینکه سرکه ب سرم خورد، ب حدی سرم سردی کرد و مریض شدم ک دنیا تا دوهفته برام تیره و تار بود
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1316 شوره خشک یا چرب؟ دوتاشچون سرکه سیب نرم کننده هم هستهم خشکی رو درمان میکنه هم چربی رومعزجس دیگه توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1316 ب سرتون سرکه میزنین، سرتون سردی نمیکنه؟ من ی بار چندسال پیش بخاطر شپش تو نت خوندم سرکه بزنین اثر دار ... خب شما طبع بدنتون سردهمتاسفانه به این توجه نکرده بودمخوب شد گفتیدپس سرد مزاجا باید بیشتر حواسشون باشه..اول باید طبع سرشون رو گرم کنن که ضربه نبینن توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
lovely_snow عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 8046 دوتاشچون سرکه سیب نرم کننده هم هستهم خشکی رو درمان میکنه هم چربی رومعزجس دیگه از اون سرکه سیب خونگیا خریدی یا کارخونه ای؟ اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1316 از اون سرکه سیب خونگیا خریدی یا کارخونه ای؟ از عطاریخانگی توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.