2777
2789
عنوان

به تخم مرغ شکستن اعتقاد دارین

263 بازدید | 27 پست

یه مادرشوهر خرافاتی دارم بشدت خرافاتی یه بارهم باهاش دعوام شد ولی فایده نداره امروز خونواده ام اومده بودن وقتی رفتن دخترم ۹ ماهه اش مثله همیشه نق میزد چیز تازه ایی نبود برگشت گفت وای معلوم‌نیست چش شده برم تخم مرغ بکشنم تو یه ساختمونیم متاسفانه خونواده ام برا شام‌نموندن هرچی اصرار کردم رفتن ولی این موند کباب کردیم بعد رفت اسپند دود کرد گفت بترکه چشم حسود و حاسد و دور سرش چرخوند امروز من‌هیچ‌جا نرفته بودم‌فقط خونواده ام اومده بودن میدونم منظورش همون بود خواستم بگم اینایی که امروز اینجا بودن هروز دخترمو میبینن جایی هم نبردمش که اینجوری میگی ولی باز گفتم مهمونه بخاطر پدرشوهرم سکوت کردم ک‌دعوا نشه بچه ام ویروس  گرف تب کرد میگفت چشم زدن  هرچی میشه هی میگه برو تخم مرغ بیار ریده تو اعصابم چیکارکنم

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حال میده اسم طرف میاد یهو میترکه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بله اون مدل که به روایت امام کاظم هست رو قبول دارم 🫶

نه هر کوبیدنو شکستنی 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من به تخم مرغ شکستن اعتقاد دارم بعضی وقتا سر درد شدید میگیرم مامان بزرگم برام تخم مرغ میشکنه خوب میشم

این تجربه شخصیه منه به نظرات بقیه کاری ندارم و چیزی رو تایید و تکذیب نمیکنم

آواکادو سایت🥑                                                            

ولش کن تو نمیتونی جهل ۴۰ ساله اونو عوض کنی ولی میتونی نگاه و حساسیت خودت رو کمرنگ تر کنی بعضی تا پیری جاهلن و باجهل میمیرن ما باید اگاه باشیم

کتاب های زوانشناسی بخون دیدگاهت تغیرمیکنه دیگع برات بی ارزش میشه

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱