2777
2789
عنوان

چرانبایدهرروزورزش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 41 پست
خب برای اینه لاغرکنم وخوش اندام شم چیکارکنم چاره ای جزورزش هیت؟

هر روز نباید ورزش کنی.یه روز درمیون جانم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته زیادم بد نیستی

20سالمه

نه خیلی بده اصن خجالت میکشم بزنم بیرون خیلی وقته ازخونه نزدم بیرون یکی ازموضوعاتشم به خاطراین وزنس

حداقل68برسم شایدبتونم بزنم بیرون وسازگارشم

اخه میدونی من سنم کمه اکثرهمسن وسالام وزنشون کمه ولی مثلاکسی که سنش بیشترازمنه واسش مهم نیس چون همه همسناش همینن

ولی برامن خیلی سخته 

استراحت مثلاچجور ینی مثلایک روزدرمیون ورزش کنم؟

میتونه متفاوت باشه برای هرکسی براساس اهدافش و نوع فعالیتش و ... 

مثلا بچه‌ها بدنسازی رو اکثریت ۳شنبه وسط هفته استراحته و نمیرن!! یا همون یک روز در میان!!

رشد و ترمیم عضلات در هنگام استراحت انجام میشه، سعی کنید خواب کافی هم داشته باشید.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

20سالمهنه خیلی بده اصن خجالت میکشم بزنم بیرون خیلی وقته ازخونه نزدم بیرون یکی ازموضوعاتشم به خاطراین ...

ببین منم تپلم 

۷۴ام قدمم ۱۶۰الان 

چرا اعتماد به نفس نداری ول کن حرف بقیه دربیا بیرون وگرنه افسردگی میگیری

میتونه متفاوت باشه برای هرکسی براساس اهدافش و نوع فعالیتش و ... مثلا بچه‌ها بدنسازی رو اکثریت ۳شنبه ...

خابم کافیه 

اهان پس همون یه روزدرمیون برم 

هدفم کاهش وزنه

ببین منم تپلم ۷۴ام قدمم ۱۶۰الان چرا اعتماد به نفس نداری ول کن حرف بقیه دربیا بیرون وگرنه افسردگی میگ ...

من قبلاوزنم 58تا54هم رسیده بودالان میبینم یه دفه چاق شدم حس پیرشدن بم دست میده

لاغریمودوس دارم 

توشایدلاغریوتجربه نکردی ببینی چه حس خوبی داره

خابم کافیه اهان پس همون یه روزدرمیون برم هدفم کاهش وزنه

پیشنهاد میشه اگه کاهش وزن مد نظرتونه نیاز به هوازی و سوخت و ساز بیشتری دارید، بهتره سه شنبه رو استراحت کنید.

اینطوری ۵ جلسه هوازی + تمرین دارید و ۲ روز استراحت طی هفته.

حتما به مقدار کافی آب مصرف کنید.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.