2777
2789
عنوان

چرانبایدهرروزورزش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 41 پست
پیشنهاد میشه اگه کاهش وزن مد نظرتونه نیاز به هوازی و سوخت و ساز بیشتری دارید، بهتره سه شنبه رو استرا ...

اره ورزش هوازی دارم

خب اگه سه شنبه استراحت باشه که میشه6روز ورزش یه روزاستراحت نمیشه۲روزک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اصطلاحی هست به نام over training یا تمرین زدگی

زمانی ایجاد میشه ک بدن همش ورزش کنه استراحت و ریکاوری نداشته باشه اونوقت برعکس پسرفت میکنه و تحلیل میره به زبان خودمونی میخوای بهش خیر برسونی بدتر چششو کور میکنی 

پس بدن نیاز به استراحت و ریکاوری داره متوسط ۲ روز در هفته 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

اهانی ینی یه روزدرمیون خوبه؟کمک میکنه به لاغری.؟

آره عزیزم .چون هر روز ورزش کنی بدنت فکر می‌کنه جزو روتین روزانه ته و دیگه اهمیتی نمیده به حرکات ورزشیت و چربی سوزی رو انجام نمی‌ده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اره ورزش هوازی دارمخب اگه سه شنبه استراحت باشه که میشه6روز ورزش یه روزاستراحت نمیشه۲روزک

شنبه، یکشنبه، دوشنبه: هوازی و تمرین.

سه‌شنبه: استراحت.

چهارشنبه و پنجشنبه: هوازی و تمرین.

جمعه: استراحت!!

۵ + ۲

-ضمنا ممکنه بخاطر کم شدن حجم و مقدار ارزش غذایی، بدنتون افت کنه... ریزش مو، شل شدگی و پارگی پوست، عدم تمرکز و اعصاب و عضله و ... بهتره از ویتامین های ضروری استفاده کنید.

قراره بهتر بشیم، نه اینکه آسیب برسونیم به خودمون!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اره استپ وزنی شدم پس به خاطراینه

بله دقیقااا

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو