2777
2789

خیلی عجیب و سخته که دخترا معمولا نمیتونن احساس شون رو ابراز کن و اگر هم ابراز کنند نتیجه منفی داره بعد اون وقت با همچین اتفاقی روبرو میشن واقعا یه حالت عجیب و خلسیه نظر شما چیه ؟🫠🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم هیچ وقت چنین روزی رو نبینم با اون عجم از علاقه ای که بهش دارم هضم این اتفاق برام سخته 

دلم میخواد عشقش رو فریاد بزنم 

کاش میدونستم بهش بگم که چه قدر عاشقشم حیف که به قول تو نتیجه عکس داره 

عزیزم شما حتما احساستون خیلی عمیق بوده هیچ وقت نفهمید عاشقش هستید؟

چرا دوست بودیم

ولی خانوادش مجبورش کردن اونو بگیره 

من فک کنم 1سال بعد ازدواج کردم زنگ زده بود ب خاهرم از حرص  و ناتوانی فقط داد میزد

ولی هیچوقت اون مریضی رو فراموش نکردم

امیدوارم هیچ وقت چنین روزی رو نبینم با اون عجم از علاقه ای که بهش دارم هضم این اتفاق برام سخته دلم م ...

کاملا نتیجه برعکس داره من هیچ وقت نگفتم و عبور کردم به مرور احساس کم تر میشه ولی دیروز که شنیدم خبرش رو نمیگم گریه میکنم و حالم بده ولی یه حس عجیبیه 

انشاالله هیچ وقت تجربه نکنید