2777
2789
عنوان

دوره نوزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست

خدا حفظش کنه😃😍😘

هر دوره ایی که توشیم همینه می‌خوایم سریعتر 

بریم مرحله بعدی

کودکی _تحصیلات _شغل_ ازدواج _۹ ماه بارداری _تولد

از شیر و پوشک گرفتن_مستقل شدنشون و..

بعد بچه دار شدن دیگه نصف مادر برای خودش نیست ..

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم بد قلقه.و صداش هم موقع گریه خیلی بلنده مغزم درد میگیره

من فقط میگم خداکنه این پاییز و زمستان بگذره ویروس نگیرن تا بعد ببینیم چ کنیم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من عاشق همين دوران نوزادي ام 

خنگول و شل و ول و كچل و بي دندون و در كل بي استخون و الكي خوشحال

كوآلاهاي خوشگل

بعد توي ٧-٦ ماهگي ميمي كه ميخورن اون يكي ميمي رو هم با دستشون نگه ميدارن رزرو باشه كسي نياد بخورتش! 

من عاشق همين دوران نوزادي ام خنگول و شل و ول و كچل و بي دندون و در كل بي استخونكوآلاهاي خوشگلبعد توي ...

وای من متنفرم موقع شیر خوردن با نوک سینه ور میرن یعنی به مرز جنون میرسم. 

من عاشق همين دوران نوزادي ام خنگول و شل و ول و كچل و بي دندون و در كل بي استخونكوآلاهاي خوشگلبعد توي ...

چه بامزه ای شما😊

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

منم بچه رو از شش ماهگی به بعد میخوام. خودم دو تا بچه دارم و از روی تجربه میگم

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....