2777
2789
عنوان

عشقی که گناهه چکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست
همین بارداری لعنتی باعثش شد،شوهرم شبکاره یکی دوبار حالم بد شد این اومد منو برد دکتر،البته شوهرم بهش ...

من اگه خونه تنها باشم برادرشوهرم بیا درو باز نمیکنم،با دوست همسرت چرا باید بری دکتر مگه زن نیست توی اون محل کلا،هرچقدرم گیر و بیمارباشم حتی با برادرشوهرم تنهایی جایی نمیرم همکارشوهر دیگه کیه 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صمیمی باشن، بیرون همو ببینن چه لزومی داره شما هم باشی؟! دوست همسرتم متاهله؟ برعکس نظر اون کاربر که گ ...

شوهرم بیشتر اوقات نیس،ایشون میان کارامونو میکنن،یوقت دکتری چیزی میبرن،بعضی اوقات بچه رومدرسه میبرن

دیگه نبینش به هر بهانه ای

کم کم یادت میره وقتی ارتباطت رو قطع کنی

بعدم بگرد دنبال ریشه‌ی این مشکل

ببین تو زندگیت چه مشکلی هست که این افکار میان سراغت

با تراپیست خوب هم مشورت کن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

میشه خوب هم میشه، کاربرا گفتن حامله ای به راحتی می تونی پاش از خونت ببری. به همسرت بگو مرد نامحرم نی ...

اونوقت شوهرم شک میکنه،میگه چی شده که اینارو میگی،چرا تا دیروز نمیگفتی؟

چرافلسفه میگی؟بگو تو شوهرمی دلم نمیخواد باکسی دیگه بریم اینور اونور تازه چرا خانمش برادکترت نیومده و شوهره تنها اومده ؟عجب نه شوهرت بخاری داره نه زن دوستش که چرا باید شمادوتا تنها برید اینور اونور

خب ابان که توضیح دادی که ایشون میاد کاراتون میکنه مشخصه شد عمق خطا چقدره. همسرتون کارشون صد در صد غلطه. کم کم پاش ببر. همیرت میگه فلانی بیاد کمک. بگو نه من خجالت میکشم نمیخوام مزاحم مردم باشم. کم کم قطعش کن. اینجوری شک هم نمی کنه. بذار یه بار بیاد دو بار نیاد… بعد کم کم شکمت بهونه کن. جلو مرد مامحرم خجالت میکشم مثلا شکمم بزرگ شده دوست ندارم ایشون بیاد و …

بخوای پاش ببری راه زیاد هست.

شوهرم بیشتر اوقات نیس،ایشون میان کارامونو میکنن،یوقت دکتری چیزی میبرن،بعضی اوقات بچه رومدرسه میبرن

اشتباه از همسرته که یه نامحرمو انقدر وارد حریم خصوصیش کرده، شما هم سعی کن کاراتو خودت انجام بدی، نیازی نیست یه نامحرم ببردت دکتر، اسنپ بگیر خودت برو، کلا تنها راهکارت اینه تاجایی که میشه از این آدم دوری کنی، فکر کن اگه این اتفاق برای همسرت میفتاد شما چه حالی میشدی، از خدا کمک بخواه، به ائمه متوسل شو که کمکت کنن از وسوسه های شیطان در امان باشی

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
آخه خیلی بهش اعتماد داره،مثل برادرش میدونه،واقعا هم مرد خوب وچشم پاکیه،این منم که دارم راه کج میرم م ...

خب برای همین میگم خطا از همسرت هم هست… به هیچ احدی نباید بیش از حد اعتماد داشت… ما همه انسانیم احتمال خطامون هست