2777
2789
عنوان

عشقی که گناهه چکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست
هعی.... درکت میکنم...... تو رویاهات باهاش زندگی کن ولی نزدیکش نشو، توش هیچی جز هوس نیست

از من میشنوی تو رویاهات هم زندگی نکن چون وابستگی عاطفی متوهمی میشه 

کلا حذفش کن از زندگیت، سعی کن زیاد نبینیش، درموردش نشنوی و حرف نزنی 

بهش هم فکر نکنی که خیالپردازی کنی 

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من میشنوی تو رویاهات هم زندگی نکن چون وابستگی عاطفی متوهمی میشه کلا حذفش کن از زندگیت، سعی کن زیا ...

من اینو تجربه کردم و از دلم انداختم بیرون،در من نتیجه داد

ما آدم ها عجیبیم.....

لایک نکن لطفا😬
خیلی با هم صمیمی هستن،نمیشه

صمیمی باشن، بیرون همو ببینن چه لزومی داره شما هم باشی؟! دوست همسرتم متاهله؟ 

برعکس نظر اون کاربر که گفت تو رویاهات باهاش زندگی کن، اتفاقا شما باید انقدر خوبی ها و نکات مثبت همسرتو تو ذهنت مرور کنی و برای خودت بولد کنی که فکر کس دیگه ای به ذهنت خطور نکنه چه برسه بخواد به چشت بیاد. 

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
باردارم هستی ک...

همین بارداری لعنتی باعثش شد،شوهرم شبکاره یکی دوبار حالم بد شد این اومد منو برد دکتر،البته شوهرم بهش زنگ زد،خیلی بهش اطمینان داره،خداییش هم قابل اعتماده و مرد خوبیه تا حالا هیچی بمن پگفته خیلی دلپاکه،خاک بر سر من که یه دل نه صد دل عاشقش شدم😞😞

خیلی با هم صمیمی هستن،نمیشه

میشه خوب هم میشه، کاربرا گفتن حامله ای به راحتی می تونی پاش از خونت ببری. به همسرت بگو مرد نامحرم نیار خونه من معذب میشم من حامله ام میخوام راحت باشم. به همین راحتی. بگو بیرون قرار بذار. بگو ما درست نمیدونیم مرد غریبه رو بیاریم خونه. اگه میخوای خودت از این عذاب راحت کنی راه حلش همینه که خیلی هم راحته.