دوستان من دارم به دوست شوهرم علاقه مند میشم،میدونم اشتباهه،گناهه، دست خودم نیس ولی واقعا دارم عاشقش میشم،چکار کنم بنظرتون که ابن حس بره،لطفا توهین نکنین،فقط یه راهی جلوی پام بزارین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صمیمی باشن، بیرون همو ببینن چه لزومی داره شما هم باشی؟! دوست همسرتم متاهله؟
برعکس نظر اون کاربر که گفت تو رویاهات باهاش زندگی کن، اتفاقا شما باید انقدر خوبی ها و نکات مثبت همسرتو تو ذهنت مرور کنی و برای خودت بولد کنی که فکر کس دیگه ای به ذهنت خطور نکنه چه برسه بخواد به چشت بیاد.
همین بارداری لعنتی باعثش شد،شوهرم شبکاره یکی دوبار حالم بد شد این اومد منو برد دکتر،البته شوهرم بهش زنگ زد،خیلی بهش اطمینان داره،خداییش هم قابل اعتماده و مرد خوبیه تا حالا هیچی بمن پگفته خیلی دلپاکه،خاک بر سر من که یه دل نه صد دل عاشقش شدم😞😞
میشه خوب هم میشه، کاربرا گفتن حامله ای به راحتی می تونی پاش از خونت ببری. به همسرت بگو مرد نامحرم نیار خونه من معذب میشم من حامله ام میخوام راحت باشم. به همین راحتی. بگو بیرون قرار بذار. بگو ما درست نمیدونیم مرد غریبه رو بیاریم خونه. اگه میخوای خودت از این عذاب راحت کنی راه حلش همینه که خیلی هم راحته.