2777
2789
عنوان

عشقی که گناهه چکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست
خب ابان که توضیح دادی که ایشون میاد کاراتون میکنه مشخصه شد عمق خطا چقدره. همسرتون کارشون صد در صد غل ...

ولش کن والا من به برادرشوهر هم اعتماد ندارم تنها باشم در رو باز نمیکنم از پشت درمیگن فلانی هست میگم نه میرن،هم شوهرش هم خودش اعتراضی به این ماجرا نداره اون مرده عملا نقش پدرخانواده رو داره بیخیال

ولش کن والا من به برادرشوهر هم اعتماد ندارم تنها باشم در رو باز نمیکنم از پشت درمیگن فلانی هست میگم ...

متاسفانه کار زن و شوهر هر دو غلطه… خدا همه امون به راه راست هدایت کنه. کار اون آقا هم غلطه که تنها میاد دنبال این خانم و همسرش رو نمیاره… خدا به استارتر کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیخوام خدای نکرده وارد رابطه با این مرد بشم،فقط میخوام این حس علاقه که بوجود اومده رو از بی ...

تنها راهت اینه نبینیش ، ‌وقتی شوهرت گفت به فلانی میگم بیاد کاراتو انجام بده بگو نه گناه داره زشته مزاحمش میشیم ، یه بهونه ای بیار

عزیزم نگفتی اون آقا مجرد هستن یا متاهل؟!عزیزم حالا که بارداری ویارو بهونه کن بگو نسبت به آقایون حالت تهوع داری و تا کامل فراموشش کنی ادامه بده هر چی کمتر ببینیش زودتر این حس از بین می‌ره ضمن اینکه این وسط رابطه ات با همسرت و هم ترمیم کن و صمیمیت بین تون و بیشتر کن تا بچه نیومده تفریحات دو نفره برین که بعد اومدن بچه خیلی کم میشه و شما که خانواده هاتون دورن دیگه صفر میشه تقریبا

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!