2777
2789

یورش کامل کج و فلج شده 

همکار بازنشسته هست چندین ساله 

بعد من همین نوه ش هستم رفته ب همکار اقام گفته منو برا ازدواج میخاد بعد گفته خونه و ماشین هم بش میدم 

بعد حالا شما بگید چرا همچین پیشنهادی بمن داده 

من رو حساب این ک پیره ضعیفه بهش احترام گذاشتم محترم برخورد کردم این توهم زده

بنظر شما چادر بپوشم؟

چقدر تاثیر داره رو دیده مردم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی به چادر داره

مثلا چادری بودی بهت پیشنهاد نمیداد؟

اینا به مرغ هم رحم نمیکنن، زن که جای خود دارخ

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مبارک باشه 

خخخخخخخخخ

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

وای من متاهلم ، با دوتا بچه هام رفته بودیم دکتر ، یه پیرمرده اونجا بود ، خیلی بهم نگاه میکرد ،بعد بلند شد روبروی من ایستاد ،شروع کرد به گفتن اینکه زنم خونه سالمندانه، میخاست خیالمو راحت کنه که زنش نیست 🤣 منم به پسرم گفتم بریم بیرون یه زنگ به بابا بزنیم حالشو بپرسیم ، الان اینو گفتی یادش افتادم ،شاید من با نگاهم بهش اجازه جسارت دادم . تو هم احتمالا احترام زیادی گذاشتی توهم برش داشته

وای من متاهلم ، با دوتا بچه هام رفته بودیم دکتر ، یه پیرمرده اونجا بود ، خیلی بهم نگاه میکرد ،بعد بل ...

اره من دلم می‌سوخت میگفتم پیره حالا که بازنشستس احترام بزارم یوقت حس نکنه چون بازنشسته شده دیگ مسی تحویلش نمیگیره رو این حساب احترام میزاشتم بهش

متاسفم برای این موضوع،  واقعا کشش این مسائل رو ندارم... فقط اینکه مراقب خودتون باشید. 

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بنظرتون. اگر چادر بپوشم چقدر تاثیر می‌زاره

روز خوبی نداشتم و بهمم میزنه این مسائل ... لطفا مراقب خودت باش و نزار اتفاق بدی بیوفته!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.