2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بزرگ دارن بیان

320 بازدید | 20 پست

اگه پسر شما بزرگ باشه بعد کسی جلو شما بزنش یا بهش فحش بده بعد پسرتون زورش نرسه جواب بده چکار می کنید اگه اون طرف زن باشه یا یه پسر همسنش باشه چی ؟

ناراحت کننده است ولی دفاع با اون سن ازش بدتر میکنه 

من باشم الکی بهش میگم فهمیدم خواستی حرمت نگه داری و الا پدرش رو در میوردی😕حداقل غرورش جلو من نشکنه

ب اون طرف هم بدون اینکه مستقیم از حق بچه ام دفاع کنم از حق خودم گ اونجا هستم مثلا دفاع میکنم که فلانی نودی باش حرمت منو .‌نگه دار چقدر تو فلانی و بیساری پسرم احترامت رو نگه داشت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه با پسر دعوا کرده باشه معمولا دوست ندارن مامانشون دخالت کنه اما دیگ ی زن چرا باید با پسر ۲۰ سا ...

زیاد پیش اومده تو فامیل یا حتی مستاجر قبلیمون زنش پسرمو زد

گفتم که زن یا یکی همسن خودش منظورم اینه روزتون برسه

زن باشه به بهانه اینکه زنی و پسرم دوست ندارع با زن درگیر بشه میرم جلو نزن و کی بزن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
قدش کوتاهه اندامشم ظریفه اکثر زنا ازش بلند ترن چه برسه به پسرا و مردا که با یه انگشت بلندش می می کنن

تشویق کن بره باشگاه هم اعتماد به نفس میگیره هم قوی میشه ، دفاع شخصی یاد بگیره خوبه