2777
2789
عنوان

میخوام دل ها رو ببرم نینوا

32 بازدید | 1 پست

سلام خانوما 

الان مشغول کاری بودم یهو پرت شدم به گذشته ی تقریبا دور .. میخوام شما رو هم ببرم تو همون لحظه کنار دختر بچه ی کوچولو 🥰 یادتونه دوران دبستان وسط کلاس یهو مربی بهداشت در میزد و با مداد های هر بچه موهاش رو لا به لا نگاه می کرد ؟ 

رفتم کنار اون دختر بچه که همیشه بهترین و خوشگل ترین مدادش رو میداد به مربی و مامانش هر روز موهاشو دو طرفه می بافت 🍒 

بچه ها چه استرسی می کشیدن میشد به راحتی صدای قلب های کوچک رو شنید ..

بین خودمون بمونه حتی یه روز که اعلام کردن فردا قراره موها رو چک کنن به مامانش گفت باید خیلی خوشگل باشم و غروب رفتن آرایشگاه موهتش رو کوتاه و براشینگ کرد 😅 انگار فشن شوی پاریسه :))

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.