2777
2789
عنوان

اگه نیم ساعت قبل از رفتن به سالن مطالعه سیگار کشیده باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 32 پست
ن شمابایدمیگفتی تو تاکسی کناربم کشیده و ب شما مربوط نیست و الان خیلی سربع پولمو بده چون تو از سیگار ...

حوصله ندارم باهاش چونه بزنم، خیلی عصبیم می کنه، هر روز یه چیزی می گه، من همیشه کفش اسپرت می پوشم اصلا سالیان ساله که کفش پاشنه و لژدار نپوشیدم، بهم می گه کفشت تق تق می کنه. گوشیم ویبره اش هم خاموش بود زنگش هم خاموش بود، زنگ خورد رفتم بیرون جواب بدم، می گه چرا تند می ری بیرون. اصلا حالم از عقده بازی هاش به هم می خوره . من هم مدرسه پسرم دوره و مجبورم برم یه جایی تا ظهر، کارم هم ترجمه و برنامه نویسیه و نیاز به یه محیط دارم. هیچی دیگه، از امروز به بعد مجبورم تا ظهر توی یک پارک بمونم که پریز برق داره و بتونم کارهام و انجام بدم. پولم هم ازش نگرفتم گفتم پولم هم نگه دار خرج اعصابت کن که هر روز یه گیری ندی. 

تازه جالبه که کلا دو نفر دیگه توی کتابخونه بودن و من هم ته ته کتابخونه می شینم از اول مهر تا الان اصلا کسی هم پهلوم نبود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله ندارم باهاش چونه بزنم، خیلی عصبیم می کنه، هر روز یه چیزی می گه، من همیشه کفش اسپرت می پوشم اصل ...

الهی بمیرم خواهرم ولش کن عقده ایه موفق باشی عزیزم

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

نه حق نداره با این دستور و لحن بگه می‌تونه آروم بگه دفعه بعد این کار رو نکن

ولی جای تو بودم دیگه نمیکشیدم تاادمایی اشغالی مثل این اینطور برام شاه و شونه نکشن

فقط 47 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاشکی میشدیم ما دور از هَمه🍁🧡|باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|

من فقط تو خونه سیگار میکشم بیرون اصلا نمیکشم 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

حوصله ندارم باهاش چونه بزنم، خیلی عصبیم می کنه، هر روز یه چیزی می گه، من همیشه کفش اسپرت می پوشم اصل ...

یه جا دیگه ثبت نام کن

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

نه حق نداره با این دستور و لحن بگه می‌تونه آروم بگه دفعه بعد این کار رو نکنولی جای تو بودم دیگه نمیک ...

ببین ادم هیچ وقت نباید خودش رو جای کس دیگه بگذاره. 

اگه بخوام خلاصه بهت بگم اینه که پسر با استعدادی دارم، که از سه سالگی فهمیدم اتیسمه، اتیسم فقطدر حد این که نمی تونه با کسی ارتباط و تعامل بگیره. ولی به شدت باهوشه، الان کلاس اول هست، ولی به خاطر این که ارتباط نداره، مجبوره بره مدرسه اتسیم. و من عصرها باهاش دروس کلاس اول را باهاش کار می کنم و توی مدرسه اتیسم بیشتر روی مهارت های ارتباطی و حسی و ... کار می کنن. 

به هیچ کس این رو نگفتم، حتی اتیسم بودنش را نگفتم، هیچ کس همراهم نیست، تنهای تنها هستم. پدرش هم هست، ولی خوب بیشتر بار روی دوش من هست. 

وقتی که فکر می کنم بچم این قدر استعداد داره، ولی توی این مدرسه داره حروم میشه، هرکاری می کنم که اروم بشم، مثل این که معلم خصوصی داره عصرها که درس های اول رو باهاش کار کنه. و زبان و موسیقی، یا هرکاری دیگه، مثلا صبح ها باشگاه پیلاتس برم، کار کنم ترجمه کنم، برنامه نویسی کنم خودم رو پیشرفت بدم، کتاب بخونم یا هرچی، ولی بعضی وقتا تنها چیزی که آروم می کنه همین یکی دو نخ سیگار هست. من تا دو سال پیش که کارد به استخونم نرسیده بود، حتی یک قرص ارام بخش نمی خوردم، الان فقط با قرص خواب می تونم بخوابم، الان به خاطر این شرایط، شب تا صبح مجبور هستم کار کنم. این خلاصه چیزی بود که گفتم ولی می دونم شاید هم توجیهه برای سیگار کشیدن. زیاد هم نیست، شاید روزی یکی نهایتا دو دونه. 

یه جا دیگه ثبت نام کن

جایی که به مدرسه پسرم نزدیک باشه دیگه نیست، حتی کافه هم نیست اون نزدیکیا، فقط یک پارک هست که مخصوص مسافرا هست و امکاناتی مثل برق و ... داره که امروز رفتم اونجا. 

نمیدونم بعضیا چرا درست نمیخونن!میگه تو کتابخونه نکشیده!!!!! باز ی عده میگن حق نداشتی بکشی اونجا

دقیقا

توی کتابخونه که هیچی، می گم نیم ساعت قبل از این که برسم به کتابخونه، اصلا حدود یک کیلومتر راه بود. 

جایی که به مدرسه پسرم نزدیک باشه دیگه نیست، حتی کافه هم نیست اون نزدیکیا، فقط یک پارک هست که مخصوص م ...

چه خوب پس کارت راه میفته 

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

ببین ادم هیچ وقت نباید خودش رو جای کس دیگه بگذاره. اگه بخوام خلاصه بهت بگم اینه که پسر با استعدادی د ...

درک میکنم عزیزم شرایط سختیه ولی من از نوع رفتار و حرف زدنتون متوجه خانوم بودن و متشخص بودن شما شدم

اولا واقعا به نظر من سیگار کشیدن اتفاق بدی نیست و کسی حق نداره شمارو به این خاطر قضاوت کنه یا به شما توهینی کنه 

و این نوع رفتار اون خانم درک پایینش رو نشون میده

که احساس میکنم بیشتر از بیشعوری اون آدمه چون اصلا حقی ندارن توی محیط عمومی که اون اونجا کار می‌کنه بخواد الکی به کسی گیر بده

ولی شما سعی کن با یک تراپیست حتما صحبت کنی  واقعا مشکلات که زیاد بشه بدن و روح آدمی کم می یاره  من خودم این اتفاق برام افتاده و الان مریضم

ولی رفتار اون خانم هیچ توجیحی جز بیشعور بودنش نداره و آفرین به شما که با توجه به این فشار ها آنقدر خانومانه رفتار کردی با اون بیشعور

فقط 47 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاشکی میشدیم ما دور از هَمه🍁🧡|باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|