2777
2789

برا پفیلا یا غذا؟

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نخود لوبیاست که دیر بپزه 

تو قابلمه هم بزاری فوقش نیم ساعت آماده ست

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

نکته قابل‌ذکر در تهیه ذرت این است که نباید حین پخت بلال به آن نمک اضافه کنید، همچنین آن را بیش از اندازه روی حرارت قرار ندهید زیرا هم طعم خود را از دست می‌دهد و هم بسیار سفت و غیرقابل‌هضم می‌شود. ۱۵-۲۰ دقیقه زمان برای پخت آن کافی می‌باشد.

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

از نت دراوردم


برای تهیه کنسرو ذرت و دون کردن ذرت کلی راه وجود داره، منم در پی کشف بهترین راه جشنواره ای راه انداختم.

  • اول بلال ها رو دون کردم و بعد پختم
  • بلال رو اول پختم و بعد دون کردم

برای پخت هم ۴ روش پخت رو برا هر کدوم از موارد بالا انجام دادم:

  1. بخارپز
  2. داخل قابلمه و فقط با آب خالی
  3. داخل قابلمه به همراه شکر و نمک
  4. داخل زودپز

و اما نتیجه خیلی خیلی لذت بخش و شیرین این جشنواره این بود که:
ذرت رو همون ابتدا دون کنم بهتره چون بعد از پخت موقعی که میخوام دونه ها رو جدا کنم ممکن ذرت ها بد شکل بشن یا له بشن و شیره ش خارج بشه.
و اینکه داخل قابلمه پختن همراه با شکر و نمک رو به دیگر روش های پخت ترجیح میدم.
چونکه به صورت بخار پز زمان زیادی میبره و آخرشم دونه اونجور که دلم میخواست نرم نشد.
برا زودپز هم دیدم که در اثر فشاری که داخل زودپز ایجاد میشه ذرت ها کمی تیره شدن و رنگشون خیلی خوشگل نشد و گر نه از لحاظ پخت خوب بود و مشکلی نداشت. من قابلمه رو ترجیح میدم چون میتونیم به راحتی تست کنیم و میزان پخت ذرت ها رو چک کنیم.

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز