از نت دراوردم
برای تهیه کنسرو ذرت و دون کردن ذرت کلی راه وجود داره، منم در پی کشف بهترین راه جشنواره ای راه انداختم.
- اول بلال ها رو دون کردم و بعد پختم
- بلال رو اول پختم و بعد دون کردم
برای پخت هم ۴ روش پخت رو برا هر کدوم از موارد بالا انجام دادم:
- بخارپز
- داخل قابلمه و فقط با آب خالی
- داخل قابلمه به همراه شکر و نمک
- داخل زودپز
و اما نتیجه خیلی خیلی لذت بخش و شیرین این جشنواره این بود که:
ذرت رو همون ابتدا دون کنم بهتره چون بعد از پخت موقعی که میخوام دونه ها رو جدا کنم ممکن ذرت ها بد شکل بشن یا له بشن و شیره ش خارج بشه.
و اینکه داخل قابلمه پختن همراه با شکر و نمک رو به دیگر روش های پخت ترجیح میدم.
چونکه به صورت بخار پز زمان زیادی میبره و آخرشم دونه اونجور که دلم میخواست نرم نشد.
برا زودپز هم دیدم که در اثر فشاری که داخل زودپز ایجاد میشه ذرت ها کمی تیره شدن و رنگشون خیلی خوشگل نشد و گر نه از لحاظ پخت خوب بود و مشکلی نداشت. من قابلمه رو ترجیح میدم چون میتونیم به راحتی تست کنیم و میزان پخت ذرت ها رو چک کنیم.