2777
2789

مگه بده ادم تشکیل خانواده بده قبلش همه دنبال شوهرن وقتی ازدواج میکنن چرا ناراضین به نظرم ازدواج هم خودش باعث میشه زندگی از بلاتکلیفی در بیاد تنهایی که ادمو خسته میکنه

چون شوهر خوب و انسان پیدا نمیشه همه مردا بد و سرو ته یه کرباسن

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ناراضی نیستن

مونده به انتخاب

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اونایی که زندگی خوبی ندارن همسر خوبی انتخاب نکردن پشیمونن و ناراضی همه آدمها مثه هم نیستن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

چون سخته من پنج سال با همسرم دوست بودیم دوسال نامزد ده سال طول کشید تا کامل بشناسمش وبا بعضی کاراش کنار بیام 

ولی واقعا خونه ی زندگی خودمو خیلی دوست دارم آرامش دارم 

ازداواج خیلی خوبه خیلی زیاد اصلا به بخش خیلی مهم از زندگی هر آدم اونایی که پشیمون میشن شریک درستی انتخاب نکردم...

من به شخصه تو زندگی متاهلی خودم چالش زیاد هست اما چون همسرم واقعا از همه لحاظ خوبه اتفاقا ازدواج خیلی خوب می‌دونم... و به نظرم آدم با ازدواج درست می‌تونه هم به هر آرزو و هدفی داره به ریه هم یه زندگی شاد و پر از آرامش تشکیل بده...

مهم اون شخصی که شما انتخاب میکنید...

پس از دواج زمانی بد میشه که انتخابتون اشتباه😉

معمولا ادمایی که از زندگیشون راضین هی استوری نمیزارن یا پز نمیدن واقعا ازش لذت میبرن ولی خب اینم هست که تو ازدواج اینقدر به مسائل مالی و خونه و ماشین و مهریه توجه میکنن که انگاری ادما یادشون میره که باید با طرف خوش بگذره متوجه هم بشید همو درک کنید و خب کسی هم مهارت های زندگی رو آموزش نمیده سه جلسه مشاوره قبل ازدواج یه شوخیه ازدواج نیازمند شناخته