2777
2789
عنوان

امروز نه لیوان آب خوردم ولی خیلییییییی سخت بود خیلی🤭🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 21 پست
واسه کونولوسکوپی تو یه روز ۳۰ لیوان اب و ملین خوردم بدون هیچ غذای بعدش نوشته بود باید۲۰ لیوان اب دی ...

ووووییی🤭😁

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
اینجوری که دور از جون تلف میشی خواهر من ‌الکترولیت های بدنت بهم میخوره .اگر برای چاقی میخوری که دکت ...

نه عزیزم من متناسبه وزنم 

دکترش ته دکتره

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب زیاد کلیه رو فرسوده میکنه

پزشک گفته مشکلم باید رفع شه

نه عزیزم من متناسبه وزنم دکترش ته دکتره

اوعوم.خدا سلامتی بده ‌من بیشتر ۵لیوان بخورم معده م مثل بادکنک باد می‌کنه .معده درد میشم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اوعوم.خدا سلامتی بده ‌من بیشتر ۵لیوان بخورم معده م مثل بادکنک باد می‌کنه .معده درد میشم

نباید پشت هم بخوری

من از ۶ بیدارم

۶

۷

۸

۹

۱۰

۱۱

۱۲

۱

۲

۳

۴

و و

نباید پشت هم بخوریمن از ۶ بیدارم۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۲۳۴ و و

اووییی 

.نه من جوری ام که تشنم نمیشه اصلا شاید هر ۳ساعت ۱لیوان بخورم اونم اگرررر یادم بیفته 🥴🥴🤣🤣😶‍🌫️😶‍🌫️

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!