2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان چون اختلاف حقوقشون ۲ ۳ میلیونه نهایتا ولی فرهنگیان ۲۴ ساعت در هفته سرکاری پرستاری ۳ برابر این درضمن معلمی کار کم استهلاکیه ولی پرستاری بلند کردن اجسام سنگین داره کثیفی داره خون داره درضمن اختلاف پرستیژ زیادی ندارن شاید معلم یه مقدار هم پرستیژ بیشتری برای خانم داشته باشه

برای همه نمیشه یه نسخه پیچید ، اما فرهنگیان از لحاظ اینکه کارش سنگین نیست و ساعتای اداری و مشخص داره ، شیفیت نداره و ... به نظرم خیلی از پرستاری بهتره 

اما یکی ممکنه محیط بیمارستان رو دوست داشته باشه و ترجیح بده جز کادر درمان باشه تا بخواد روزانه با کلی بچه سر و کله بزنه و گاهی حرص بخوره