2821
2789
عنوان

هماتوم دارم خونریزی قهوه ای دارم

281 بازدید | 22 پست

۱۴هفتم و استراحت مطلقم اصلا تکون نمیخورم فقط برا دستشویی و غذا حتی راهمنمیرم ،دکتر امپول نوشته و شیاف گفته هماتوم پاره بشه دیگ سقط میکنی ،امروز مثل خونریزی دو س بار خون ازم اومد ولی خون سیاه نمیدونم چیکار کنم

هماتوم که کلا خودش باعث خونریزی خفیف میشه ولی فقط همون استراحت و شیاف و این که استرس خیلی بدتر میکنه این قضیه رو الان فصل به هست 

من شنیدم برای لکه بینی بارداری به خیلی مفیده مخصوصا اگر بخارپز شده باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هماتوم که کلا خودش باعث خونریزی خفیف میشه ولی فقط همون استراحت و شیاف و این که استرس خیلی بدتر میکنه ...

نمیدونم ولی خیلی ناراحتم احساس میکنم سقط کردم ،هماتومتم تو دهانه رحممه و سه هفتس دارمش اصلا رفع نشده فقط بزرگ تر شده همه کاریم کردم از شیاف تا امپول ولی نمیدونم دیگ چیکار کنم خسته شدم ،

نمیدونم ولی خیلی ناراحتم احساس میکنم سقط کردم ،هماتومتم تو دهانه رحممه و سه هفتس دارمش اصلا رفع نشده ...

عزیز دلم امیدوارم خدا خودش حفظ کنه بچتو قشنگ حالتو میفهمم هر یه لکه خونی که آدم رو دستمال میبینه ده سال پیر میکنه آدمو من خودم دوتا سقط داشتم یکی به دلیل سندروم داون و یکی به علت ایست قلبی جنین اون موقع خیلی خیلی حالم بد بود و از زمین و زمان شاکی ولی بعدش فهمیدم حکمتی داشته

الان یه پسر ۸ ماهه شیطون دارم خدا همیشه هوای بنده هاشو داره امیدوارم خدا هر آنچه‌ که خیر و صلاحه برات رقم بزنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دلم امیدوارم خدا خودش حفظ کنه بچتو قشنگ حالتو میفهمم هر یه لکه خونی که آدم رو دستمال میبینه ده ...

ممنونم عزیزم ،سه هفتس بخدا با هر چیزی میمیرمو زنده میشم ،خدا پسرتو برات حفظ کنه

منم هماتوم داشتم همین شکلی بود ، رابطه جنسی نباید داشته باشی حواست باشه، فکر نمیکنم سقط به این راحتی باشه تو هفته شما، سقط همراه با درد و خونریزی و خروج بافت و جنین ه، نگران نباش ، اگه تونستی سونو برو، ایشالا به سلامتی تو بغل میگیری ش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز