2777
2789
عنوان

کاش دست از تلاش بردارم

65 بازدید | 5 پست

هنوزم ک هنوزه دست از تلاش برنداشتم ک یروز کامل برگرده ک دوباره باهم باشیم همش دارم دعا میکنم 

من ک میدونم زوری نمیشه یکیو داشت ی زمانی دوسم داشت و گذشت باید قبول کرد کاش دست از تلاش بردارم

دعا کردن تلاش کردن نیست

تلاش کردن یعنی بری سمت یارو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلاش معنویه دیگ ینی نمیخام دست بردارم تموم تلاشای مادیمو کردم حالا دست ب دامن خدا شدم خیلیم اذیت میش ...

اگه قرار بود هر دعایی مستجاب شه که الان کل مردم غرق در خوشی بودن

تو فقط خودتو اذیت میکنی

اونی که رفته، دیگه برنمیگرده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه قرار بود هر دعایی مستجاب شه که الان کل مردم غرق در خوشی بودنتو فقط خودتو اذیت میکنیاونی که رفته، ...

اره نمیشه کسیو نگه داشت با دعا کردن

ولی ترس از رها کردن کامل دارم