2777
2789
عنوان

اپیلاسیون در آرایشگاه

126 بازدید | 25 پست

بچه ها حدودا دست ها کامل پاها کامل چنده؟ 

با زیر بغل و بکینی؟!

اونوقت چقدر طول میکشه که نوکشون جوونه بزنن ؟ 

من تا الان فقط ژیلت استفاده کردم ولی الان خیلی دون دون شده پاهام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز رفتم کل بدن ی تومان برا من از بس زیاد رفتم کم پشت شده و ی ماه طول میکشه تا کم کم در بیاد ممنو ...

درد داره؟!

کمر و شکم و سینه هم میزنی یا نداره کرکیه؟!

قبل ضخیم بودن؟ یا از اول همونطوری نازک بودن

دیروز رفتم کل بدن ی تومان برا من از بس زیاد رفتم کم پشت شده و ی ماه طول میکشه تا کم کم در بیاد ممنو ...

ببخشید انقدر سوال می پرسم چون بار اولمه...

میگم واسه بکینی خجالت نکشیدی؟

لباس چی تنت بود 

نمیدونم چرا انقدر خجالت می کشم🥺

ببخشید انقدر سوال می پرسم چون بار اولمه...میگم واسه بکینی خجالت نکشیدی؟لباس چی تنت بود نمیدونم چرا ا ...

عزیزی 

نه از اول زخیم بود بارهای اول و دوم درد زیاد داشت و زود به زود در می‌اومدن چون قبلاً ژیلت زده بودم 

ولی کم کم ، کم پشت  شدند 

چون تا حالا نزدی ی ربع  قبل از اینکه شروع کنه اسپری بی حسی لیدوکایین بزن کانل بی حس نمیکنه ولی دردش کمتر میشه 

اولش خجالت که داره ولی من دیگه هر بار همون سالن میرم دیگه بهش عادت کردم 

و سوال بعدیت که پرسیدی چی میپوشم تو سالن اپیلاسیون اگر بخوای کل بدن رو بزنی باید لخت باشی اگر ی جای خاص بزنی دیگه بسته به اینکه ، کجا باشه همون لباس رو در میاری 

و اینکه پرسیدی کل بدنم مو داره ، من شکمم فقط خط شکم داره بقیه جاهای شکم  خیلی کم هست 

ولی پاها و دست و کمر و ... رو میزنم 

حواست باشه که بازو سریع جوش میزنه اگر این شکلی هستی با احتیاط بزن 

و در آخر اینکه من الان که موهام  کم شده ، گاهی خودم تو خونه موم عربی میزنم که از اونم خیلی راضی ام 

سعی کردم همه سوالات رو تو ی پست جواب بدم 

خوش به حالت🥺من انقدر با ژیلت کشیدم مو های پام از هر دونه ای دو سه تا در میاد🥴

برا موهای پات ، از اپلیدی هم میتونی استفاده کنی ی موکن خوب بگیر و تو خونه کم کم بزن 

یا موم سرد هم خیلی خوبه ، خودت تو خونه میتونی بزنی