2777
2789

تو این زندگی شوهرم یه موتور سیکلت زده ب نام من بعد مدارک موتور رفته در خونه اونا زنگ ب شوهرم زده چرا زدی ب نام زنت من هیچی ب نام خودم نیس تو زندگیم اینا داییت اینا هم هستن اینجا میگن کارت درست نیس. شوهرمم ناراحت شده گفته زنمه یه موتور چیه مگه.. منم‌وقتی شوهرم بهم گفت زنگ زدم بحث کردم روم قطع کرد این پیام‌هارو بهش دادم.. بنظرتون تند رفتم؟ اخه همش توهم اینو داره شاید ما جدا شیم پشت تلفن میگفت من میخوام خیالم از آینده بچم راحت باشه😐 یبارم میگفت وقتی من مردم خونه زندگیم ب نام زنتون نزنید اوارتون کننا.  حالا فقط یکی پسرا زن داره . داشت ب شوهر من میگفت 

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

بزار . ولی ببخشید میگم چه بیشعور بگو به تو چه مگه مال بابای توعه

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها خیلی اسکرین شات میشد پیاما کپی میذارم. اینا خوند جواب نداد. اینم بگم پشت تلفن بلبل زبونی کرد هی میگفت چرا بزنه ب نام تووووو

[09-03, 2:11 p.m.] me: ما زندگی خودمون داریم

[09-03, 2:11 p.m.] me: اینو بفهمید

[09-03, 2:11 p.m.] me: هر چیزی ک داریم یا بدست میاریم مال جفتمونه

[09-03, 2:11 p.m.] me: ب ما ربطی نداره ک شما زدی ب نام بابا

[09-03, 2:12 p.m.] me: زندگی ما ب روش شما نمیخواد جلو بره

[09-03, 2:12 p.m.] me: هر کاری کردی زحمت کشیدی همیشه هم بچهات ممنونت هستن

[09-03, 2:12 p.m.] me: ولی زندگی مشترک ما قرار نیست طبق روال شما پیش بره

[09-03, 2:13 p.m.] me: با همین طرز برخوردتونه ک سینا مریض کردین یکسال قرص اعصاب میخورد ب سختی نجاتش دادم

[09-03, 2:13 p.m.] me: شما فکرتون کلا همیشه تو طلاق و جداییه از روز اول هم این حرفا میزدی

[09-03, 2:14 p.m.] me: ما هر چیزی ک بدست میاریم مشترکه.. سینا میخواست ماشینش هم بزنه خودم نذاشتم

[09-03, 2:15 p.m.] me: چون بهم اعتماد داریم و خودمون میدونیم چ سختی هایی کشیدیم 

درسته تو کمک کردی ولی آماده خور هم نبودیم‌

چ تو داروخونه چ تو سربازی و کار کردن تو اوراقی ها و معامله ها چ تو بندر چ تو اهواز اینا همش با سختی بدست آوردیم.

پس فک کردی ربع سکه ک خریدیم الان ۲۰۰ میلیون ابزار خریدیم یا ماشینمون با چ پولی بوده؟

[09-03, 2:19 p.m.] me: تو خودت زنی یکم وجدان داشته باش

بخاطر همینه دوست داشتنت رو هیچوقت نتونستم باور کنم نسبت ب خودم

[09-03, 2:19 p.m.] me: وقتی من واقعا دخترت ندونستی توقع نداشته باش مادرم بدونمت

این رفتار ها مادر شوهر بازیه.

[09-03, 2:40 p.m.] me: کل زندگی بابام ب نام مامانمه ولی عاشقانه دارن زندگی میکنن

همه فکر جدایی و پس صبا نیستن

این طرز فکرهای سمیتون ک تو زندگیتونه وارد زندگی ما نکنید

[09-03, 2:43 p.m.] me: یکم متوجه باش ک چ حرفایی میزنی

ک همه فراری نباشن از دستت 

تو قلبن هر چقدر هم یکیو دوس داشتی باشی با زبونت و حرفات فراریش میدی و تیکه تیکش‌ میکنی..

من احمق رو باش ک فکر میکردم درست شدی و واقعا دوسم داری خیلی قلبم شکست

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

گوه خوره مگه😑😑 حالا ی موتور چیه که زده به اسمت 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

گوه خوره مگه😑😑 حالا ی موتور چیه که زده به اسمت

اره بخدا خب‌بگو‌بخوام خدایی نکرده مهریه بگیرم پول ۱۰۰ تا موتوره

بچها خیلی اسکرین شات میشد پیاما کپی میذارم. اینا خوند جواب نداد. اینم بگم پشت تلفن بلبل زبونی کرد هی ...

حق داشتی 

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

پیامت رو نخونده میگم بله تند رفتی شوهرت خودش حواب داده نیازی نبود شما زنگ بزنی یا پیام بدی

اخه بار اولش نیس میدونستم شوهرم خوب و درست حسابی جوابشو نداده 

اره بخدا خب‌بگو‌بخوام خدایی نکرده مهریه بگیرم پول ۱۰۰ تا موتوره

بخدااا تو خیلی مودب هستی من بودم میگم به شما گوه خوریش نیومده و تمام

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بزار . ولی ببخشید میگم چه بیشعور بگو به تو چه مگه مال بابای توعه

اره خب منم همین زورم میاد یطوری رفتار میکنه و‌ زن بی ارزش میکنه ک‌ینی تو حتی نیاید یه موتور ب نامت باشه

حرفات منطقی و محترمانه بودولی اگر مادرشوهره سلیطه باشه ممکنه برات گرون تموم شه

حالا یکماهه گذشته گم شده شوهرمم باهاشون در ارتباطه