2777
2789
عنوان

ویتامینا باداری و عوارض بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 41 پست
منم از اول بارداريم كلسيم رو خوردم با مولتي ويتامين پريناكر و اهن دكترمم خيلي دكتر معروف و خوبيه ...

میشه بگید کدوم دکتر میرید لطفا

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فک کنم حرف ایشون درست باشه . چون داره داخلش من هربار میرم میپرسم ازش ک ادامه بدم کلسیم رو یا ...

دکتر من که گفت اگه میتونی 4 لیوان شیر بخور اگه نتونستی کلسیم بخور.منم روزایی که مصرف شیرم کمه قرص میخورم.فک کنم همه باهم زیادی باشه

چرا به من فقط کلسیم و فولیک اسید داده؟؟؟؟؟ قبلا یه دکتر دیگه مولتی پریناتال داده بود دکترمو عوض کردم گفت اون زوده شروع کنی فعلا کلسیم بخور

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
دکتر من که گفت اگه میتونی 4 لیوان شیر بخور اگه نتونستی کلسیم بخور.منم روزایی که مصرف شیرم کمه قرص می ...

من هم شیر زیاد میخورم هم کلسیم .خواهر من تو بارداری یهو دندونس پودر شد اصلا خراب نبود

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
اخه تو مولتی ویتامین به اندازه نیاز روزانه زن باردار کلسیم داره جداگونه کلسیم هم میگه بخور البته م ...

بعد از قرص کلسیم تا یه ساعت نخواب و بی حرکت نباش تا تو کلیه رسوب نکنه..دکتر گفت

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
بعد از قرص کلسیم تا یه ساعت نخواب و بی حرکت نباش تا تو کلیه رسوب نکنه..دکتر گفت

وای من کلسیم رو دقیقا قبل از خواب میخورم 

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک