برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱". . https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk
فقط بدون پسره کش موی دختره رو از دستش در میاره اینم قاطی کرده
انداختن کش موی دختر تو دست ی پسر نماد اینه که اون صاحب داره و متعهده ب کسی😂🤦🏻♀️
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روی چه حسابی شناسایی کردی من که چیزی درباره خودم ننوشتم😄
تایپتون و استفاده از استیکراتون منو یاد یکی از دوستان انداخت
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱". . https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk
منم باورم نمیشه که باور نمیکنی آخه چجوری؟همه الان میدونن دیگه😂🤦🏻♀️ چند سالته؟
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
با حدود ۳۰ سال سن نمیتونم کش مو را به عنوان نماد رابطه ی عاطفی بپذیرم 😂😂
رابطه با پسر 30 سال همینه😂😂😂
همین قدر بی حس همین قدر بی ذوووق ایشششش
البته یه روز اتفاقی تو مسافرت کش موش تو دستم بوده برم ببینم فهمیده چقدر دوسش دارم که اینکارو کردم 🤣 ...
سو استفاده گر 😂 از شرایط اتفاقی بودن این قضیه استفاده نکن🤣😒
میدونه ولی چیزی نمیگه ، اصلا مگه میشه دختر باشه و اینو ندونه😂😁