2777
2789
عنوان

مبلغ دیه یه مبلغیش ببخشیم یا نه

268 بازدید | 23 پست

شما بودین چی کار میکردین

پارسال یه دختر بچه با مادرش سوار این اسکوتر برقیا بودن تو محلی که پر از عابر پیاده هست از پشت سر به من و مامانم زد مامانم خورد زمین تعویض مفصل ران کرد و پروتز گذاشتن نگم براتون که چقدر مامانم زجر کشید و ما که پرستاریش میکردیم اذیت شدیم الان با عصا راه میره.. بعد یک سال دادگاه دیه تعیین کرد ۵۴۴ میلیون براش قسط بندی کردن ماهی ۱۵ تومن تا سه سال باید بده. این پدربچه معلمه و بسیار بی شخصیت نه تنها یک هزاری بیمارستان نداد حالا دیروز اومده درخونه داد فریاد روزگارتون سیاه میکنم اگر رضایت ندین بشینید تماشا کنین که بیچارتون میکنم و تهدید میکرد

حالا مامانم مونده اینکه نداره بده از طرفیم ادم بیشعوری و ما هم کلی هزینه کردیم چی کار کنیم 

اگر میدونید دشمن میشه و ادم بی عار و بی آبرویی هست

ببخشید دیه رو جونتون رو نجات بدید از دستش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش خواستم بگم گناه داره، رضایت بدین، ولی وقتی گفتی اومده دعوا، من بودم رضایت نمیدادم. اتفاقا خوب کردی شکایت کردی. الان یه برگ برنده دارین و قانون بیشتر پشتتونه.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

تا قبل اینکه بگی همچین آدمیه و اومده دم در هوچی بازی خواستم بگم اگه میتونید لطف کنید و یه مقدارشو ببخشید!ولی حالا که اینطوره باید تا قرون آخرشو بده!دفعه بعدم اومد از این غلطا کرد قشنگ فیلم میگیری مدرک مستند جمع میکنی میری شکایتشو میکنی ،شکایت جدیدم میذاری رو پروندش تا دیگه غلط اضافه نکنه!بدمممم میاد از آدمایی که  موقع گند زدن بجای سازش و مدارا و ابراز ندامت میخوان با کولی بازی حلش کنن!

میخواستم بگم ببخشید ولی با این بیشعوریش نبخش 

برو شکایت کن به خاطر تهدیداش

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

فعلا نبخشید تا چند ماه بده و ادب بشه

پرویی نکنه

بعد چند ما ببخشید بهش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تا قبل اینکه بگی همچین آدمیه و اومده دم در هوچی بازی خواستم بگم اگه میتونید لطف کنید و یه مقدارشو بب ...

فیلم دارم خونمون دوربین داره مامان من خونه تنها بوده پشت ایفون به مامانم میگفته بیا پایین مامانم گفته من نمیتونم بیام شروع کرده داد فریاد اینقدر استرس به جون مامانم انداخته