2777
2789
عنوان

روز دامپزشک مبارک🐾

115 بازدید | 14 پست

دامپزشکی یعنی عشق

یعنی برق نگاهشون که ازت تشکر می‌ کنند

یعنی تایم کاری که بقیه درک نمی‌ کنند

یعنی استرس، یعنی مسوولیت

یعنی پا به پای صاحب هاشون غصه خوردن از حال بد و خوشحالی از بهتر شدنشون

روز دامپزشک مبارک 

روز داداش گل منم تو آسمونا مبارک:)

مطمئنم شده حتی به خاطر نجات جون موجوداتی که زبان ندارن ولی متوجه زبان و دردشون میشد درمانشون می‌کرد جاش اون بالا خیلی خوبه🤍

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا اگه بلد بودن دامپزشک همه جور حیوانی میشدن نه فقط سگ و گربه سنجاب بیچارمو بردم بلد نبود شفاش بده

توهین نکنید اصلا،من خودم داداشم و پدربزرگم دامپزشک دام بودند و اصلا تو شهر ما سگ و گربه نیست که بگی درمان کنن،تا جایی که میدونم هر کسی میتونه انتخاب کنه دکترای چی رو بگیره توی این رشته عده ای دکترای دام و .... میگیرن

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اینا اگه بلد بودن دامپزشک همه جور حیوانی میشدن نه فقط سگ و گربه سنجاب بیچارمو بردم بلد نبود شفاش بده

عزیزم دامپزشکی وسیعه هرکس توی فیلد خاصی میره

یکی تخصصش پرندگان زینتیه،یکی فقط اسب،یکی هم تخصصی سگ و گربه

حرفتون بشدت ساده انگارانه هست، مگه یه متخصص قلب میتونه سرطان رو درمان کنه؟و اگه نکنه یعنی بی کفایته؟

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

حالا داداش تو خوب بوده دمش گرم ولی این یکیا فقط پول میخورن

هر دامپزشکی دقیقا مثل پزشکی یه تخصص رو میگیره،برید مرکزی که انجام میدن

توهین نکنید اصلا،من خودم داداشم و پدربزرگم دامپزشک دام بودند و اصلا تو شهر ما سگ و گربه نیست که بگی ...

جلو چشمم هم پرندم مرد هم سنجابم بخاطر چی بخاطر اینکه پیش هرکس می‌بردم می‌گفت کار من نیست کار تو نیست پس برا چی مدرک میگیری

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

به هر حال اون لحظه فریبرز برام خیلی مهم بود

اگه برات مهم بود پیش کسی میبردی که تخصصشو داره

مریض بدحالی که انفارکتوس قلبی کرده رو ببری پیش دندونپزشک کاری میتونه کنه؟؟

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

اگه برات مهم بود پیش کسی میبردی که تخصصشو دارهمریض بدحالی که انفارکتوس قلبی کرده رو ببری پیش دندونپز ...

بابا میگم پیش ده تا دامپزشک بردم میفهمی؟ نباید به اینا مدرک بدن 

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊