2777
2789

خب

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بعد میگفت رئیس که آدم به ظاهر مثبتی بوده ،ی بار میل گرد که بی کیفیت بوده ،رو برا اینکه ضرر نبینه جک ماشین درست کردن و میخواسته بفروشه ،از طرفی این آقای راننده و دوستش به پیشنهاد راننده مسکن ملی ثبت نام کرده بودن ،میگفت گفتیم خدا بزرگه پولش جور میکنیم تا خونه دار بشیم ولس از طرفی تو اقساط مونده بودیم که دیدم دوستم خونه رو خیلی زود تحویل گرفت و ماشین خریده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد میگفت رئیس که آدم به ظاهر مثبتی بوده ،ی بار میل گرد که بی کیفیت بوده ،رو برا اینکه ضرر نبینه جک ...

بعد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

وضع خوب شد و گفت من ی لحظه گفتم خدایا چی شد ی دفعه پول دست دوستم اومد اون که وضع اش بدتر بود ،گفت ازش پرسیدم گفته  از رئیس وام گرفتم ،حالا نگو رئیس با اون میل گرد که بی کیفیت بوده جگ درست کرده و از این آقا خواسته اینهارو چند تا چند تا تو کامیونها جک بزاره که کسی نفهمه و بفروشن ،و مثل اینکه در قبال این کار پارتی بازی کرده مسکن اش رو براش زودتر گرفته و پول بهش داده 

بعد این راننده میگفت ،من رو کردم به آسمون گفتم خدایا عدالتت کجا رفته این بعد من اومد ،ی دفعه کارش درست شد و کلی پول ،میگفت گله کردم چرا من ندارم ،بعد راننده چند وقت بعد از اون جا میره ،میگفت چند روز پیش بازم گله کردم به خدا که عدالت کجاست ،اون دوستم این طوری ،من راننده ،بعد میگفت دیدم یکی زد به ماشین و تصادف کردم 

رفتم برا بیمه و کلی اعصابم خرد شد که ی دفعه یکی از همکارها مو تو اون جا دیدم ،ازش در موردکارخونه و دوستان پرسیدم گفت دو نفر مردن و یکی شون سرطان گرفته و خیلی بد آورد ،میگفت باورتون نمیشه همون دوستم که خلاف کرده بود و وضع خوب شده ،نگو بعد سرطان میگیره و سالها درگیر اش بود خونه و ماشین و هر چی داشته میده ولی میمیره

بعد راننده میگفت انگار بعد گلایه من  خدا خواست تصادف کنم ،برم بیمه اون آقا رو ببینم که بهم بگه اون فرد که فکر میکردی زندگیش بهتر شد چه بلایی سرش اومد و من که تو ماشین بغض کردم و گفتم چرا شما باید اینو برا من بگید چون منم دیشب از خدا گلایه کردم برا عدالتش و گفتم ی مورد نشونم بده