2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای فامیل دورمون همچین اتفاقی افتاد یه مردی  سرطان گرفت همه ارث پدریشو داداشش بالا کشید حتی خونه ای هم که توش بود ازش گرفت در حدی که پول دکتر هم نداشت 

چندسال بعداز فوتش ،  داداشه ماشین بهش میزنه فلج میشه زنش همه چیو میگیره میره خارج ایشون هم یکی دوماه بعدش سکته می‌کنه میمیره 

💚🌱

برا خودم جالب بود ،منم دیروز از خدا خواستم یک مورد بهم نشون بده ،که ی دفعه این راننده ازم پرسید به ع ...

چه جالب منم خیلی اتفاقات اینطوری برام افتاده

کسی که دردلش نور  ایمان داشته باشه هیچگاه در برابر سختی ها شکست نمیخورد✨

برای فامیل دورمون همچین اتفاقی افتاد یه مردی سرطان گرفت همه ارث پدریشو داداشش بالا کشید حتی خونه ای ...

یعنی میشه کسایی که به من بدی کردن و من فقط نگاه کردم از بس زیاد بود ،از خدا خواستم خودش جوابشون بده ،چون آدم مکار رو نمیشه رسوا کنی مگر خدا که از دل آدمهاخبر داره 

چه جالب منم خیلی اتفاقات اینطوری برام افتاده

فکر کن من دیروز اینقدر حالم بد بود و غروب کلی گریه کردم و گلایه ،فهمیدم خدا حواسش بهم هست حتما ی حکمتی داره اینهمه سختی و پستی دیدن 

برای فامیل دورمون همچین اتفاقی افتاد یه مردی سرطان گرفت همه ارث پدریشو داداشش بالا کشید حتی خونه ای ...

عجب داستان‌هایی🤔

چطوری گلم

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

تموم شد ؟خیلی تاثیر گذار بود 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

از شمام کسی نظر نخواسته!چرا منو ریپلای کردی مگه از تو نظر خواستم

یک جواب ابلهان خاموشیست 

دو از سنت خجالت بکش مرتیکه 

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢