2777
2789

سلام دوستان شرایطمو داخل امضام گفتم

🍀🍀🍀🍀 میشه به نیت اینکه زایمان زودرس نشم و سر وقت به سلامتی زایمان کنم و یه بچه سالم و سلامت خدا بهم بده هر دعایی که به دلتون میفته و خودتون حاجت میگیرید به نیت من که اسمم سعیده اس بخونید🍀🍀🍀فکر کنین برای خواهر خودتون میخونید چون من کسی رو ندارم😔

الهی خدا خودش عوضش رو بهتون بده دلتون زو شاد کنه مشکلاتتون رو حل کنه👈👈👈خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای.. .

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

عزیزم ارزو می کنم هرچی از خدا میخوای به بهترین شکل ممکن گره از کارت باز کنه

الهی خودت و کوچولوت شاد و سلامت باشید

توکل بخدا نگران چیزی نباش خدا خیلی بزرگه 

برای ازدواج من دعا کن لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم دعاکردم برات ولی یه الهامی به دلم اوفتاد بچتو ۹ماهگی به دنیا میاری واینوبدون تویه مادر شجاعی دخرگلتم انشالله به زودی بهتر میشه خدا معجزشوبهت نشون میده بلندبگوسبحان الله خدابزرگه گلم خودتواز استرس دورکن به خودتوبچت برس 

عزیزم ارزو می کنم هرچی از خدا میخوای به بهترین شکل ممکن گره از کارت باز کنهالهی خودت و کوچولوت شاد و ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

برای حاجت رواییت و سلامتی بچه هات صلوات فرستادم،منم دعا کن🌹ان شالله حضرت زهرا نظر کنه به خودت و بچه ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده