2777
2789

من الان ۱۷ سالمه و هنوز هیچی جهیزیه ندارم و تمان مالی خریدشو هم ندارم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۷ سالگی فکر کنکور داشتم تا جهیزیه 

الان ۲۵ سالمه دارم میگیرم راضیم تازه عقد کردم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بهتره اگر شرایط داری قرعه کشی خانوادگی شرکت کنی از کم شروع کنی به خریدن

یه چیزایی ک از مد نمیفته همیشه لازم بخری

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
من ۱۷ سالگی فکر کنکور داشتم تا جهیزیه الان ۲۵ سالمه دارم میگیرم راضیم تازه عقد کردم

منم فکر کنکورو دارم ولی همه همسنو سالام کامل خریدن و خب این خیلی رو مخمه

25 سالمه مامانم از خیلی سال پیش یکی دوتا قهوه خوری اینا خریده بود باز کردم تو اتاقم استفاده کردم 😂 ...

همه همسنو سالام دارن کامل 

بهتره اگر شرایط داری قرعه کشی خانوادگی شرکت کنی از کم شروع کنی به خریدنیه چیزایی ک از مد نمیفته همیش ...

خمچین چیزی نداریم کلا

من مامانم از سیزده چهارده سالگی میخواست بخره خدا خیر بده همکازشو گفت بجای خریدن وسایلی ک تا اونموقع قدیمی میشه سکه و طلا بخر یکم که جمع شد زمین یا ملک بخر بذار برای جهیزیش، اونموقع مثلا زمینی 30میلیون خریدن الان ارزشش بالای 3میلیارده 

من مامانم از سیزده چهارده سالگی میخواست بخره خدا خیر بده همکازشو گفت بجای خریدن وسایلی ک تا اونموقع ...

ببین مامانت چه کار خوبی کرده همچین همکاری اومده سر راهش

منم فکر کنکورو دارم ولی همه همسنو سالام کامل خریدن و خب این خیلی رو مخمه

مال کدوم شهرین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.