2777
2789

واقعا جای تعجب داره یه خانمی دیروز تاپیک زده بود میگفت ما همیشه از بیرون غذا میگیرم خودم بلد نیستم ۱۹ سالش بود بچه ۲ ساله داشت ۵ سال بود هم ازدواج کرده بلد نبود غذا درست کنه میگفت همیشه ناهار و شام رو از بیرون میگیریم حتی مرغ هم بلد نیستم درست کنم اصلا از تعجب واقعا دهنم باز موند مگه میشه آدم سالها ازدواج کنه بچه داشته باشه بعد بلد نباشه غدا درست کنه؟؟؟

بعد الان با قیمتا همش از بیرون یری که ورشکست میشی. ولی در کمال احترام به اون کاربر کسی که بلد نیست یه مرغ بندازه تو آب‌جوش بپزه اصلا کلاس نداره نشون میده چقدر دست و پا چلفتی و بی ارادس واقعا که توی ۵ سال هیچی یاد نگرفته😐💔

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

پولداره خب

البته تاپیکای اینجا همش دردغه

یعنی طرف ۱۴سالگی ازدواج کدده بوده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث علاقه هم هست

وقتی یکی به کارخونه علاقه نداشته باشه دوستم نداره ک یادبگیره

منم واقعا متنفرم از هرنوع کار خونه ای

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

باز خوبه بلد بوده تو این سن ازدواج کنه و بچه دار بشه 😂 خیلی از بحثهای اینجا عجیب ، دور از واقع و تخیلات هست جدی نگیرید 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

شاید علاقه نداره شوهرش داشته خریده بی نظرم اینه نشونه بی دست پا بودن نیست خیلیا وضعشون خوبه از بیرون ...

وای نهههه غیر قابل تحمله اون زندگی 

لابد پولداری آشپز بگیر غذا خونگی بپزه برات تو خونه خودت