2777
2789
عنوان

یه سری خاتم های متاهل چطور میتونن هیچی بلد نباشن😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی هس اینجا تاپینک میزاره معروفم هس 

۵ ساله ازدواج کرده یه بچه یکی دوساله داره 

هنوزم مرغ پلو رو به زور درست میکنه و میگه از نینی سایتی ها یاد گرفتم 

حتی از سیب زمینی اماده استفاده میکنه دیگه ببین کجای کاره 

واقعا منم مثل شما میگم مگه میشه اخه 

اونا هم اکثرا غذای اماده میخورن یا شوهرش که معتاده اون غذا درست میکنه 

♡

دقیقا درسته دمت گرم ، اینا دیگه کلاس نیست خاک بر سری ادمو میرسونه ، شوهر من تا من نباشم با اینکه سر کاره و به شدت گرفتار و غذا بیرون دوست نداره غذای تکراری نمیخوره خودش درست میکنه حتی با نیم ساعت وقت 

سبک زندگیا فرق داره.بعضیا پول براشون مهم نیست شوهر ایرادگیر هم ندارن اینجوری زندگی میکنن.بعضیا هم مامانشون غذاشون و میده و بچه شون و لوس بار اوردن دیگه تغییر نمیکنه

بحث علاقه هم هستوقتی یکی به کارخونه علاقه نداشته باشه دوستم نداره ک یادبگیرهمنم واقعا متنفرم از هرنو ...

دیگه یه مرغ نتونه بپزه واقعا مسخرس شما میگی از تمیز کاری خوشت نمیاد ولی هر از گاهی مجبوری به نظافت خودت و اتاقت برسی دیگه؟؟

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
بحث علاقه هم هستوقتی یکی به کارخونه علاقه نداشته باشه دوستم نداره ک یادبگیرهمنم واقعا متنفرم از هرنو ...

منم از کار خونه متنفرم 😂 بنایی و نجاری و... رو ترجیح میدم 🤦 ولی خدایی تا حالا آشپزی رو بعنوان کار خونه نگاه نکردم به پسرهام هم یاد دادم در حد خودشون که یک وعده رو گشته نمونن بلدن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بیشتر از سر تنبلی هست.وگرنه خیلیاهم بلدن ولی حالشو ندارن بپزن.اصلا هم باکلاسی نیست

دقیقا میگفت املت هم‌نمیتونم بپزم این دیگه واقعا مسخره بود😐😐

بچه ش چی میخوره دلم سوخت

وآلا من یه دوست داشتم ۱۷ سالش بود میگفت مامانم بعد ۶ سالگیم دیگه هیچ غذایی نذاشت برام خودم درست کردم فکر کننننن

شاید علاقه نداره شوهرش داشته خریده بی نظرم اینه نشونه بی دست پا بودن نیست خیلیا وضعشون خوبه از بیرون ...

دیه یه مرغ و املت نتونه بذاری خیلی خنده دار و مسخرس

اگه راست بوده باشه عجب شوهر صبوری، من اگه شوهرش بودم سال دوم بعدکلی کتک کاری میگذاشتمش درخونه باباش

منم والا با ابن وضعیت قیمتا طرف ما یه مرغ و پلو بخوای بخری زیر ۲۸۰ تومن نیست اصلا غذا زیر ۲۵۰ تومن نیست اینجا هر روز بخوای پول بدی که بدبخت میشی