واقعا جای تعجب داره یه خانمی دیروز تاپیک زده بود میگفت ما همیشه از بیرون غذا میگیرم خودم بلد نیستم ۱۹ سالش بود بچه ۲ ساله داشت ۵ سال بود هم ازدواج کرده بلد نبود غذا درست کنه میگفت همیشه ناهار و شام رو از بیرون میگیریم حتی مرغ هم بلد نیستم درست کنم اصلا از تعجب واقعا دهنم باز موند مگه میشه آدم سالها ازدواج کنه بچه داشته باشه بعد بلد نباشه غدا درست کنه؟؟؟
بعد الان با قیمتا همش از بیرون یری که ورشکست میشی. ولی در کمال احترام به اون کاربر کسی که بلد نیست یه مرغ بندازه تو آبجوش بپزه اصلا کلاس نداره نشون میده چقدر دست و پا چلفتی و بی ارادس واقعا که توی ۵ سال هیچی یاد نگرفته😐💔
یه خانمی هس اینجا تاپینک میزاره معروفم هس ۵ ساله ازدواج کرده یه بچه یکی دوساله داره هنوزم مرغ پلو رو ...
وای یا خدا دیگه سیب زمینی نتونی خرد کنی خیلی عجیبه خب آشپزی هم دوست نداشته باشه والا ما فامیلمون از آشپزی متنفر بود ولی دیگه مجبوره غذا بذاره گشنه نمونن.
این خانمه هم با شوهر معتاد پول غذای آماده از کجا میاره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!