2777
2789
عنوان

كيا موقع عصبانيت يا ناراحتي سريع گريه ميكنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 103 پست
چرا ولی ندیدم وسط دعوا بخنده

اوا قسمتهاى اولشو يادت نيس يه دفعه وسط عصبانيت نقى يا فهميمه خندش ميگرفت همش عذر خواهى ميكرد ميگفت دست خودم نيس

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من اصلا از كودكى اينجورى نبودم ولى ازدواج قبلم چن سال با يه دور از جون شما حيوون زندگى كردم، از ا ...

من خودم ریشه یابی کردم و به علت رسیدم...خیلی هم کار کردم روش الان خیلی خوبم در مقابل قبلا...اشکم دم مشکم نیست ...ولی وقتی خیلی ناراحت شم؛ نمیشه جلو خودمو بگیرم...مثلا با شوهرم اینجور نیستم..یا حتی قبلا از حرف مادرشوهرم سریع گریه ام میگرفت اما الان بدترین چیز رو شده بگه خودم زدم به اون راه...خودش ضایع شده..‌تمرین جواب میده....

یه واقعیتم هست بقیه وقتی میفهمن اذیت میشی و گزیه میکنی انگار بیشتر سربه سرت میزارن...به عبارتی باید قوی نشون بده آدم خودشو که کسی جرات نکنه اشکتو در بیاره

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
منم يادمه اصلا بچه ي گريه كني نبودم  تازه كتك ميخوردم از مامانم ميرفتم ساكت يه گوشه از اتاق مي ...

اره منم مامانم ميگه اصلا گريه نميكردى وقتى دعوات ميكرديم اما الان تلافيه همرو دراوردم😄

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
اوا قسمتهاى اولشو يادت نيس يه دفعه وسط عصبانيت نقى يا فهميمه خندش ميگرفت همش عذر خواهى ميكرد ميگفت د ...

اها راس میگی 

من اسم خودمم یادم میره اینارو چه جوری یادم بمونه😣😣

🙏میشه برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین🙏
اره منم مامانم ميگه اصلا گريه نميكردى وقتى دعوات ميكرديم اما الان تلافيه همرو دراوردم😄

مامان من بيچاره خيلي حرص ميخورده كه چرا گريه نميكنم 😁😁😁 يه نوع بي احترامي بوده فك كنم

شوهرم جدیدا خیلی گریه او شده،یهو میبینم با بعضی فیلما گریش میگیره،یا تو دعوا،منم میرم بغلش میکنم میگ ...

خیلی مواظبش باش...

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من خودم ریشه یابی کردم و به علت رسیدم...خیلی هم کار کردم روش الان خیلی خوبم در مقابل قبلا...اشکم دم ...

آفرين  كه تونستى از پسش بربياى ولى من متاسفانه باوجود مطالعه ى زيادى كه كردم نتونستم حتى يه تغيير كوچيك بدم، كاملا هم باهات موافقم كه مثله يه نقطه ضعفه واسه سواستفاده ى بقيه

من! مخصوصا موقعی که پری میشم . واسه مسخره ترین چیزممکن بغضم میگیره یعنی عقلم میگه بابااین چقدمسخرس اما خب واقعا دست خودم نیس

عاشقان قدرت ، هرگز نمی توانند عاشق مردم باشند ،  و عاشقان ملت ، هرگز نمی توانند ، عاشق قدرت باشند