2777
2789
عنوان

كيا موقع عصبانيت يا ناراحتي سريع گريه ميكنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 103 پست
منم همینطور😐 یه بار خاهرشوهرم یهو با مامانش دعواش شد گریش گرفت یهو من زدم زیر خنده فک کردم داره اد ...

😂 عين هما شدى وسط بحث جدى خندش ميگرفت

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم جدیدا خیلی گریه او شده،یهو میبینم با بعضی فیلما گریش میگیره،یا تو دعوا،منم میرم بغلش میکنم میگم ببخشید بعد پشیمون میشم میگم چرا ازش فیلم نگرفتم خیلی باحال بود،مثه بچها گریه میکنه

🙏میشه برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین🙏

من به شددددددت حساسم زود گریه میکنم متاسفانه بغصو ناراححتی نمیزار حرف بزنم کلماتو سه چهار بار تکرار میکنم طوری وه همه میفهمن حالم خرابه ولی اعصابتیم  خیلی خطریه

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

من سریع گریه ام میگیرره 

بعد حرف دلمو نمیتونم بزنم از حق ام هم نمیتونم دفاع کنم 

بعدن که اروم شم چنان محکوم میکنم طرفو 

ولی چه فایده نوشدارو بعد از مرگ سهرابه

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
واقعا؟ چرا من ندیدم

پايتخت ٥ و نديدى؟

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
من سریع گریه ام میگیرره  بعد حرف دلمو نمیتونم بزنم از حق ام هم نمیتونم دفاع کنم  بعدن که ...

دقیقا مث من.

فک میکردم فقط خودم اینجوریم

🙏میشه برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین🙏
کلا سیستمم اینطوریه. خانوادمم زیاد اهل گریه نیستن. مثلا بچه که بودیم یه سریال که میذاشت فرداش همه ...

من و خواهرم برای همه سریال ها گریه میکنیم.رفتیم مراسم تشییع همسایمون همسر و دختر اون مرحوم به ما دل داری میدادن می گفتن گریه نکنین.یه همسایه دیگمون اومده بود در خونه مامانم میگفت اتفاقی براتون افتاده گفتیم برای چی گفت چرا اینقدر گریه میکردین.خخخ

وای من:(

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
من سریع گریه ام میگیرره  بعد حرف دلمو نمیتونم بزنم از حق ام هم نمیتونم دفاع کنم  بعدن که ...

تومنی؟؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
نه من اصلا از كودكى اينجورى نبودم ولى ازدواج قبلم چن سال با يه دور از جون شما حيوون زندگى كردم، از ا ...

منم يادمه اصلا بچه ي گريه كني نبودم 

تازه كتك ميخوردم از مامانم ميرفتم ساكت يه گوشه از اتاق ميشستم 😕

مننننننننننننننننننننننننننننن

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین