منم همینطور😐 یه بار خاهرشوهرم یهو با مامانش دعواش شد گریش گرفت یهو من زدم زیر خنده فک کردم داره اد ...
😂 عين هما شدى وسط بحث جدى خندش ميگرفت
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من به شددددددت حساسم زود گریه میکنم متاسفانه بغصو ناراححتی نمیزار حرف بزنم کلماتو سه چهار بار تکرار میکنم طوری وه همه میفهمن حالم خرابه ولی اعصابتیم خیلی خطریه
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
کلا سیستمم اینطوریه. خانوادمم زیاد اهل گریه نیستن. مثلا بچه که بودیم یه سریال که میذاشت فرداش همه ...
من و خواهرم برای همه سریال ها گریه میکنیم.رفتیم مراسم تشییع همسایمون همسر و دختر اون مرحوم به ما دل داری میدادن می گفتن گریه نکنین.یه همسایه دیگمون اومده بود در خونه مامانم میگفت اتفاقی براتون افتاده گفتیم برای چی گفت چرا اینقدر گریه میکردین.خخخ
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
من سریع گریه ام میگیرره بعد حرف دلمو نمیتونم بزنم از حق ام هم نمیتونم دفاع کنم بعدن که ...
تومنی؟؟
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک