2777
2789
عنوان

كيا موقع عصبانيت يا ناراحتي سريع گريه ميكنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 103 پست
مامان من بيچاره خيلي حرص ميخورده كه چرا گريه نميكنم 😁😁😁 يه نوع بي احترامي بوده فك كنم

آره دقيقا 😄 اصلا كتك ميزدن كه بچه گريه كنه خودشون يه ذره آروم شن😁

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلانا گریم میگرف ولی نمیدونم چرا تازگیا گریم نمیاد 

چن روز پیش بحثمون شد یهو من شروع کردم خودمو زدن برا اولین بار نمیدونم چرا جنی شدم واقعا خودمم مونده بودم تو کارم شوهرم ک چشاش اینجوری شد😳 کسی میدونه برم دکتر چیکار کنم؟

۹۹/۹/۹  💖💖

منم الکی گریه میکنم

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
منم قبلانا گریم میگرف ولی نمیدونم چرا تازگیا گریم نمیاد  چن روز پیش بحثمون شد یهو من شروع کردم ...

منم يه بار با بورِس زدم محكم تو سر خودم خون ريخت رو صورتم 

خودم از كاري ك كرده بودم تعجب كرده بودم و خيليم  نگران حركتم شدم 

منم يه بار با بورِس زدم محكم تو سر خودم خون ريخت رو صورتم  خودم از كاري ك كرده بودم تعجب كرده ...

منم بخدا تا حالا اینجوری نشده بودم بعدش خیلی واس خودم ناراحت شدم اخه من کاری نمیکنم چیزی نمیشکنم جدیدا میشکنم خودمو میزنم واقعا نمیدونموچمه شوهرم داشت چشاش از حدقه میزد بیرون اگ دعوا یا بحثی باشی دادمیزنم بلن حرف میزنم قهر میکنم ولی از این کارا نمیکردم 

۹۹/۹/۹  💖💖
منم بخدا تا حالا اینجوری نشده بودم بعدش خیلی واس خودم ناراحت شدم اخه من کاری نمیکنم چیزی نمیشکنم جدی ...

منم متاسفانه جديدا با خودزني تخليه ميشم و نگران خودمم

مگه من گریه میکنم اون مواظبمه😐😢 حالا مثلا بزارمش رو سرم حلواحلواش کنم؟

اونم باید مواظب شما باشه..گفتی اینو یاد یکی افتادم..مردا اگر زیاد گریه کنن مرز افسردگی هستند اگر مواظب نباشی خودت ضرر میکنی ...فضا رو شاد کن تو خونتون..الان همه سختی و گرفتاری داریم...اما زندگی رو باید خوب کرد...

______

اگر فکر میکنی شوهرت غیرمعمول گریه میکنه با یه مشاور صحبت کن....

موفق باشی خانمی

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج