2777
2789
سلیطه گریجونم برات بگه که من این شش ماهه فقط برادرشوهرم اومدن خونمون،اونم شب نشینی نه شاممنم بعد یه ...

ساده نبودم بیشتر تو رودربایستی ،ولی شوهرم اجازه نمیداد سلیطه گری کنم ، خودمم میدونم اشتباه کردم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اگه دعوتی اولت بابات پشتت درنمیومد شوهرت نمیترسید قبول کن پدر نعمت بزرگیه دمش گرم

آره اون روز ترسید ولی درست نشد فقط شدتش کم شد اونجا که کرونا روگفتم اگه خونده باشی بهتر هم شد.

بله پدر نعمته .ممنون

آره اون روز ترسید ولی درست نشد فقط شدتش کم شد اونجا که کرونا روگفتم اگه خونده باشی بهتر هم شد.بله پد ...

الان با همسرت چطوری اوکی هسی؟

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اوف بنازمت، هرکی زر مفت زد یجوری جوابشو بده ک دندوناش بریزه تو حلقش، خوشحالم ک بالاخره انقدر قوی شدی ...

فداتشم ممنون .

ممنون که درک کردی 

استارتر افرین بهت،افرین که زیر بار ظلم نموندی،درسته خیلی سختی کشیدی اما بالاخره پای آدمهای مفت خور و ...

قربونت ممنونم ازت ❤دقیقا سلامت روح و روان خیلی مهمه الان به مرحله ای رسیدم فقط آرامش میخوام ،اون سختی ها باعث شده اعصابم ظعیف بشه .

الان اصلا محلشون نمیدم .شوهرمم گذاشته اختیار خودم حتی منم بگم دعوت کنیم اون میگه ولشون کن مفت خورای نمک نشناسو

شیر مادر حلالت،خوشم اومد ازت،یعنی حرف زدن قشششنگگگ ج. رررررر بده همه رو،دل منم خنک شه

عزیزم 😂❤❤الان عین خودشون میچزونمشون 

وای ببین کیف کردم که حقتو گرفتی هر خط که خوندم لبخندم عمیقتر شد ک بلخره به حقت رسیدی

ممنون عزیزم ،انشالله همیشه لبخندت عمیق و رو لبت باشه

الان با همسرت چطوری اوکی هسی؟

الان خوبیم باهم ، درسته مشکلات همه جا هست مام بی مشکل نیستیم ولی بازم شکر شر اونا کنده شد 

الان خوبیم باهم ، درسته مشکلات همه جا هست مام بی مشکل نیستیم ولی بازم شکر شر اونا کنده شد

خداروشکر واقعا خیلی صبوری خوشبختی حقته عزیزم 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خداروشکر واقعا خیلی صبوری خوشبختی حقته عزیزم

فدای محبتت عزیزم ممنون ،خدا در خوشبختی هم برا شما همیشه باز بزاره 

خداروشکر آخرش همه چی درست شدسعی کن با بچه هات بیشتر بیرون بریپارک رستوران بازاراینطوری یکم اجتماعی م ...

فدات ممنونم .

اتفاقا آدم خیلی اجتماعی هستم بچه هامم همه جا میبرم ،فقط یکی بیاد خونمون بخواد شب بمونه خود به خود عصبی میشم دست خودم نیست . باورت میشه اون اون سال ها انقدر مهمون داشتیم هیچ وقت درست حسابی با شوهرم خلوت دو نفره نداشتیم ؟؟گاهی دلم میگیره 

اول تاپیکم گفتم که خونه پدرم همیشه پره مهمان بود هنوزم اینطوره الان عید میشه خونه پدرم قلقله س 

استارتر ا‌لای تاپیک قلبم داشت وامیستاد از حرص. همیشه همینه اونی که مظلومه هیییچکی قدر نمیدونه تا صدات دربیاد همه شروع میکنن احترام گذاشتن 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
استارتر ا‌لای تاپیک قلبم داشت وامیستاد از حرص. همیشه همینه اونی که مظلومه هیییچکی قدر نمیدونه تا صدا ...

دقیقا تجربه کردم و دیدم ،یه زندایی دارم خیلی مظلوم بود همه اذیتش میکردن ولی دوتای دیگه زنداییم سلیطه بودن همه حساب میبردن . 

من خودم ساده و مظلوم نبودم فقط مشکلم این بود تو خجالت و رودربایستی نمیتونستم چیزی بگم کاری کنم ،همش با شوهرم دعوا میکردم ،البته خانواده شوهرمم خیلی بی شرف بودن یه بار گفتم آبجی چرا بدون اجازه من (خواهر شوهرم ) رفتی کمدم باز کردی ؟؟برگشت گفت خونه داداشمه به تو چه . 

یا مثلا خود به خود میگفت لیلا (جاریم ) زیادی قد قد میکنه فکر میکنه کیه؟ خونه داداشمونه به اون چه زر زیادی میزنه ،میخواستن به در بگن دیوار بشنوه .

یه بار زنگ زد ۴۰۰ بزن حسابم ، گفتم نداریم ،گفت به تو چه داداشمه .بی چاک و دهن بودن