2777
2789
ایران نگرفتم.

ببخشید میپرسم 

از کدوم کشور 

ترکیه؟؟

امپول بهتره یا قرص 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خوبه که نتیجه گرفتیناز کجا تهیه کردید؟چند خریدید؟

ولی الان می‌خوام یک بسته دیگه تهیه کنم برا خواهرم

اگه جایی پیدا کردم که اصله حتما بهتون خبر می‌دم

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

ولی الان می‌خوام یک بسته دیگه تهیه کنم برا خواهرماگه جایی پیدا کردم که اصله حتما بهتون خبر می‌دم

حتما خبر بدید 

ممنون

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببخشید میپرسم از کدوم کشور ترکیه؟؟امپول بهتره یا قرص

بله ترکیه

صددرصد امپول. چون امپول پوست سبزه تیره رو‌کامل سفید می‌کنه و تاثیرش روی کل صورت و بدنه

ولی قرص فقط روی صورت اثر میذاره.

البته که امپول ممکنه خطرناک باشه ولی قرص خطرنلک نیست مگر اینکه از قبل کبد یا معده خودتون مشکل داشته باشه.

در کل اگه پوستتون گندمیه، این قرص ها مناسب شماست. اما برای رنگدانه های پوست سبزه تاثیر چندان زیادی نداره.

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

سرزندگی ارامش هدف خوشجالی من پولشو دارم حسشو ندارم هرچی مانتو دم دستم باشه حتی چروکیده تنم میکنم حوص ...

عزیزم چقدر خوب ، من جای شما بودم الان تو کلینیک زیبایی بودم الحمدالله رب العالمین که وضع مالیتون خوبه 

عشقم پک ویتامین چند؟! به نظرت واقعا آمپول موثره؟!

ویتامین رو با مزو ترکیبی تزریق می‌کنن

حدود ۶جلسه نیازه

هر جلسه ۲تا ۴ میلیون

آره آمپول خیلی موثره

خب چرا ؟میدونی خیلیا دوست دارن جا تو باشند

افسردگی شدید 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

دلیلش؟؟؟؟ای کاش از فرصت های که داری استفاده کنی

امید به زندگی ندارم  دلم خوش نیست منو بچم تک وتنها موندیم شوهرم همش سرکاره بخاطر خواهر فتنه گرم خانوادم باهام قهرن منم افسردگی شدید دارم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

عزیزم چقدر خوب ، من جای شما بودم الان تو کلینیک زیبایی بودم الحمدالله رب العالمین که وضع مالیتون خوب ...

دل خوش نباشه ادم دستش به هیچ کاری نمیره  

دعا کن حال روحیم خوب بشه خدا هرچی میخای بهت بده اما من افسردگی شدید دارم دوس دارم صبح بیدار نشم الانم بخاطر بچم سرپا هستم برام دعا کن 🙏

خب درمان داره نداره؟

دست تنهام  یکی از دلیل افسردگیهام همینه بخاطر خواهر خیر ندیدم پدر مادرم باهام قهرن کسی نیست بیاد کمکم باشه بچمو نگه دارا برم دکتر اعصاب یکبار رفتم پیش روانپزشک دارو داد هیچ تاثیری نداشت بدتر شدم بهتر نشدم میخام دوباره برم اما همش میگم بچمو کی نگه داره بعصیها رو میبینم چقدر مادر خواهر کمک حالشونن من یکیشون یکبار زنگ نمیزنه حامون رو بپرسه زایمان کردم مامانم باکلی منت اومد بعد گفت پرستار بگیرید پرستار گرفتیم اونم اینقدر رو مخی بود هی گفت ما رسم داریم تا ۴۰ روز مادر و خواهرها پیش بچشون بعد زایمان بمونن چرا تنهات گداشتن گفتم گاو بودن شوهرمم ناراحت بود گفت موقعی که دعوتشون میکردیم میومدن میخوردن میریختن میرفتن الان که نیاز به کمکشون داری نیومدن واگذارشون کردم به خدا