2777
2789
بسوزه پدر خوشگلی🤍🤦‍♀️😂

خودت هم مطمئنم خیییلی خییلی زیبایی عزیزم🥹❤️

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول گلوتاتیون تزریق PRP و مزونیدلینگ و پک ویتامین سی و میکرودرم ابریژنهمراه با کرم لایه بردار و قر ...

این گلاتیون میگن زیاد تاثیر نداره 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه خدا شاهدهتوام قطعا خوشگلی تو این خط ها نیفت که هی میخوای خودت رو تغییر بدی و رو دور بی پایان میفت ...

چشم خدا رو شکر الحمدالله رب العالمین به لطف خداوند متعال و مهربان آره خوبم ولی می‌خوام بهتر شم

روتینت چیه عزیزم کلینیک میری چیکار کنند برات؟!

من ادعا نکردم خوشگلم فقط کارایی که میکنن گفتم عزیزم.بر اساس نیاز هرکسه مثلا کسی که صورت لاغری داره ژل میزنه .یکی زاویه فک یکی ژل لب .یکی که سنش بالاتره لیفت و مزوژل و فیلر زیرچشم و جوانساز.چندتا پیج این کلینیک های زیبایی و ببینی از قبل و بعدهاشون میفهمی همه معمولی هستنن فقط بلدن چیکارکنن

قرص یا امپولش

والا قرص یکی خورد بود میگفت تاثیر ندار

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دور تو بگردم من آخه خوشگل مهربون

قربونت برم مهربونی از خودته🥹🥰

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

پک ویتامین سی چیه؟؟ !!قرص ها و آمپول موثر هستن ؟!آمپول چند؟!

امپول گرونه حدود ۵۰۰ میلیون

بری دوبی بزنی به صرفه تره. ایران اصل پیدا نمی‌شه

پک ویتامین رو همراه با مزو تزریق می‌کنن برا سفیدی و شادابی پوست

قرص ها بله ۱ درجه روشن می‌کنه. فقط باید اصل پیدا کنید وگرنه فیکش داغون می‌کنه

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

سرزندگی ارامش هدف خوشجالی 

من پولشو دارم حسشو ندارم هرچی مانتو دم دستم باشه حتی چروکیده تنم میکنم حوصله ندارم برم در کمد رو باز کنم حوصله اینکه زیر دست ارایشگر بشینم ندارم حوصله اینکه برم ابرو بکارم ساعتها درد بکشم ندارم فول بادی ۴ سال پیش ۱ جلسه رفتم بعدش باردار شدم ضرر بود نرفتمبچم اللن دوسال ونیمشه اما نرفتم گفتن پولتو عودت کنیم  اگه نمیایی گفتم عودت نمیخاد میام اما دوسال ونیم شده ونرفتم حوصله خودمم ندارم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

والا قرص یکی خورد بود میگفت تاثیر ندار

من پوستم گندمی روشن بود الان کامل سفید شدم

پوست سبزه رو سفید نمی‌کنه؛ بلکه روشن تر مثل گندمی عمل می‌کنه

ولی پوست گندمی رو کامل سفید می‌کنه

من پوستم زنتیکی سفید بود ولی به خاطر خستگی و آفتاب سوختگی، گندمی و زرد شده بودم.. الان پوستم کامل برگشت

ولی فیکشون به شدت زیاده و اصلش به سختی پیدا می‌شه. فیک هیچ تاثیزی نداره

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

من پوستم گندمی روشن بود الان کامل سفید شدمپوست سبزه رو سفید نمی‌کنه؛ بلکه روشن تر مثل گندمی عمل می‌ک ...

پس خوبه که نتیجه گرفتین

از کجا تهیه کردید؟

چند خریدید؟

سرزندگی ارامش هدف خوشجالی من پولشو دارم حسشو ندارم هرچی مانتو دم دستم باشه حتی چروکیده تنم میکنم حوص ...

دلیلش؟؟؟؟

ای کاش از فرصت های که داری استفاده کنی