2777
2789
عنوان

معلم دخترم دوباره بهش سیلی میزنه کلاس دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 57 پست

هیچ اقدامی نکن شما فقط فردا شوهرت بره مدرسه شخصا علت رو جویا بشه و با معلم منطقی و جدی صحبت کنه درسشو بده مورد انضباطی بود لحاظ کنه ولی حق زدن چه اروم چه محکم نداره دیدش صحبت با معلم فایده نداره بره سراغ مدیر بعدم کلاسشو عوض کنید 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
نمیدونم واقعا معلم با کتاب میزنه سر بچت یا سیلی میزنه به بچت ،تاپیک زدنت اینجا چیه واقعا؟الان آنقدر ...

هی

دخترم  پارسال بلایی سرم اورد سر اینکه از معلمش حساب نمیبرد تکالیف نمینوشت...  از خدام بود امسال معلمش سختگیر باشه اما نزنه .الانم تو پی وی گروه بهش میگم جوری که لج نکنه

ولمون کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برخورد نکنی وجلوشو نگیرین بدتر میکن تازه ۲تا هفته است مدرسه باز تا اخر سال هیچی از دخترت نمیمونه ...

آره بار اول زد چیزی نگفتم نکبت تکرار کرده. اینبار با پیام تذکر میدم تکرار کنه میرم مدرسه

ولمون کن 

اصلا اینطوری نیست من با پیگیری‌هام باعث شد معلم به مناطق کم برخوردار انتقال داده بشه

والا دوازده سال درس خوندم شکایت کردم از معلم و دبیرا خدا شاهده یکیشون ترفی گرفت یکیشون مدرسش سال بعد عوض شد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

والا دوازده سال درس خوندم شکایت کردم از معلم و دبیرا خدا شاهده یکیشون ترفی گرفت یکیشون مدرسش سال بعد ...

کجا شکایت میکنی؟

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

سلامت روانی دخترتون از همه چی مهم تره چرا باید توی جمع کتک بخوره میدونی اون لحظه چقدر میترسه؟

آره خودشم میگه مامان خیلی ترسیدم. میگم اینبارو تذکر میدم که تکرار نکنه. تکرار کنه میرم مدرسه

ولمون کن 

پیرزنه اینا نمیدونم کی قراره بازنشسته بشن

هیچ وقت بازنشست نمیشن اینا دولت حاضره پول به اینا برسه اما به جونی که انرژی داره حوصله داره نرسه چیزی با ازمونای سخت

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»