2777
2789

چه منتی ؟ اضافی بودن توی زندگی خودت ؟ 😐😐😐😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه منتی ؟ اضافی بودن توی زندگی خودت ؟ 😐😐😐😐

آره همین

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

شوهرم اصلاااا 

شوهرم همه کار برام میکنه و همش معتقده وظیفه ی مرده که زنشو تامین کنه و میگه اون مردایی که میگن هزینه ها باید پنجاه پنجاه باشه  ک و  ن ی 😂 هستن و مرد باید تامین کننده ی زنش باشه .

ولی مادرش کاسه ی داغ تر از آش منت میذاره حالا خودش هیچ کاری واسمون نکرده ها ، منت کارای پسرشو واسه من رو سر من میذاره 

شوهرمم گفت ول کن مادرمو ، مادرم چرت و پرت میگه ، خوده مادرم اگه بابام یه روز بهش پول نده گردنه بابامو میزنه بعد واسه تو سخرانی میکنه ، اهمیت نده به حرفاش

شوهرم اصلاااا شوهرم همه کار برام میکنه و همش معتقده وظیفه ی مرده که زنشو تامین کنه و میگه اون مردایی ...

واقعا شوهرت ادم فهمیده ایه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
شاید خودت این حسو به خودت میدیدید ما به قضایا مهمه نه خود اتفاقات

نه اتفاقات هم خیلی مهمن دید هم خیلی مهمه .

شاید برای یک فرد منطقی و درونگرا که فقط به حرف درونش و مطقش گوش میده اطرافیان تاثیری روش نذارن ولی برای یک فرد احساسی و برونگرا  محیط و دیگران خیلییی تو جهان درونی اون فرد اثر دارن .

حتی خود فرد درونگرا هم به خاطر محیطی که تو کودکیش وجود داشته یاد گرفته درونگرا بشه

واقعا شوهرت ادم فهمیده ایه

اره خدایی اگه خودش خوب نبود اصلا نمیتونستم کارای وحشتناکی که مادرش در حقم کرده رو حتی یک روز تحمل کنم .

من شوهرم دقیقا مثل باباشه و مادرشوهرم از همین ناراحته . واسه خودش خوبی رو میپسنده ولی واسه دختر مردم نمیپسنده