2777
2789

بچه ها من حدود دو ماهه اورژانس اومدم من مامام با آقایون هیچ برخوردی ندارم یه بار رد میشم سلام میکنم یه بار نه.ولی پرستارا راحتن میگن میخندن.یه پرستاری هست که فامیل دوره ولی من نمیشناختمش و از طرفی پسردایی زن داداشمه.خواهرشم پرستاره ولی خواهرش بخش دیگست. خلاصه این پسره قدبلنده و بش میاد سی سالش باشه یا کمتر.من 28 سالمه و قدم 155 هست و کمتر میزنه چهره م. خواهرش به زنداداشم گفته که میگن من غیراجتماعی ام سکوتم و منزویم و فلان.زن داداشمم تایید کرده ولی من باهرکسی حرف نمیزنم.

اونروزی دست تنها بودم منتظر بودم بیاد دیر اومد بش گفتم آقای فلانی شلوغ بود من شمارتونم نداشتم بیاین.اون هیچی نگفت.ولی خودش همیشه تو جمع همکارا میگه این دخترعمومه.

یکم بعد اومد گفت شمارمو بنویس. چندروز بعدش از بخشمون رفت بخش دیگه. آزمون میخواستیم بدیم گفت باما پسرا میای بریم؟ گفتم نه تنها میرم. چندروز بعد آزمون صدام کرد گفت قبول شدی؟ گفتم اره. ولی اونکه میخواستم نبود. دیگه همه همکارا دخترا میگن بذار ازش بپرسیم راجب مهلت گذاشتن مدارک و فلان

منم برا اولین بار بش پیام دادم گفتم اگه خبری چیزی دارید تا کی مهلته به منم بگید.خلاصه گفت اره مدارک بذار بخدا کار اداری برات از شیفت دادن بهتره فردا ازدواج میکنی سخته شیفت دادن.گفتم خودت چرا ازدواج نمیکنی شنیدم دنبال معلمی گفت فقط خانما رفتن دیدن ولی من تو این وادیا نیستم و همکارا دخترخالتو معرفی میکنن که همکارمنه و جالبه خود دخترخالت کیس معرفی میکنه.گفتم بعش بگو تو کیسی گفت ناراحت نشو ولی دخترخالت تورومعرفی کرد.گفتم من میخوام آزمون معلمی بدم گفت یعنی منتظرت بمونم؟ خود پسره شوخ طبعه. بعد گفت دخترخالت فلانیومعرفی کرد منم هی میگفتم اره فلانیو بگیر گفت دخترخوبیه مثل تو.گفتم چرا نمیگیریش گفت حالا من تعریفتو کردم چرا بع خودت نمیگیری؟ البته یه بار معیارازدواجمو پرسید چیزی نگفتم. بعدشم گفت مگه من ازت خواستگاری کردم؟

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زود رفتین سر مبحث ازدواج ، 

گفتی دنبال معلم هستی برا ازدواج بعدش گفتی میخوای معلمی بخونی فکر کرد بهش نخ دادی

پرستاری بهتر از معلمی هست بنظرم 

بازم بستگی به علاقه ات داره 

فقط کاش نمیگفتی میخام ازمون معلمی بدم الان پیشه خودش فکر میکنه از قست گفتی

بعدشم تا اینجایی ک من متثجه شدم هم اون فهمیده ازش خوشت میاد هم تو

شل کن بزا بیاد جلو ازدواج کنید تموم بشه

فقط کاش نمیگفتی میخام ازمون معلمی بدم الان پیشه خودش فکر میکنه از قست گفتیبعدشم تا اینجایی ک من متثج ...

نبابا من بخاطر اون نگفتم بخدا

اون میدونه سختی کارمونو

چه زود رفتین سر مبحث ازدواج ، گفتی دنبال معلم هستی برا ازدواج بعدش گفتی میخوای معلمی بخونی فکر کرد ب ...

نه اصلا این نیست. ببین خودش و یکی از پسرا همش میگفتن تو دختری برو سراغ کاری که شیفتی نباشه،آزمونایی که برگزار میشن همینن. یعنی چون اون معلم میخاد من آزمون معلمی ندم؟